Το εξωτικό resort με τις… πολλές χιλιάδες ευρώ τη βραδιά

Ο τροπικός παράδεισος δεν είναι για τον καθένα


ΤΑΞΙΔΙLUXURY
20:15
19/01/2019
Το εξωτικό resort με τις… πολλές χιλιάδες ευρώ τη βραδιά
loading

Δύσκολα θα βρεις μέρος στον πλανήτη σαν το Kudadoo Maldives Private Island Resort, ένα ξενοδοχείο που ήθελε να γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας και της χλιδής.

Το resort στις Μαλδίβες εγκατέλειψε τις παραδοσιακές αχυροσκεπές και την ντόπια αισθητική καταφεύγοντας σε μια διαφορετική προσέγγιση στην επικράτεια των παραδείσιων προορισμών.

Το πολυτελέστατο ξενοδοχείο καλύπτεται από ηλιακά πάνελ και είναι ενεργειακά αυτόνομο, καθώς η βιωσιμότητα και η αυτονομία είναι εδώ επιβεβλημένες.

Όσο για τη διαρρύθμιση του χώρου, η κατασκευή φαίνεται να επιπλέει στη λιμνοθάλασσα που περιβάλλει το μικροσκοπικό αυτό νησάκι.

Ο επισκέπτης μένει εδώ πάνω στο νερό, σε μπανγκαλόου όπου όλα είναι φτιαγμένα με το χέρι.

Το μενού της πολυτέλειας ολοκληρώνεται με προσωπικούς μπάτλερ, ιδιωτικές πισίνες και ανέσεις που δεν πρακτικά όριο. Όλα τα δωμάτια έχουν άφθονη θέα στην τιρκουάζ απεραντοσύνη.

Στην ακριβώς απέναντι πλευρά του νησιού, εκεί ενυπάρχει το κατεξοχήν κτίσμα του ξενοδοχείου, ένα διώροφο με εστιατόριο, σπα και τη μεγάλη πισίνα που καταλήγει στη θάλασσα.

Κάπου 3.500 ευρώ χρειάζεσαι για μια βραδιά στο Kudadoo Maldives Private Island Resort, κάνοντάς το όνειρο για πολύ λίγους…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει