Σκαρφαλωμένη πάνω σε βράχια και με φόντο τα άγρια νερά του ωκεανού, τα κύματα του οποίου σκάνε πάνω της, η Bondi Icebergs στο Σίδνεϊ είναι η πιο πολυφωτογραφημένη πισίνα στον κόσμο, σύμφωνα με το Swim the World.

Η πισίνα που βρίσκεται στο νότιο άκρο της δημοφιλούς παραλίας Bondi, για περισσότερο από 100 χρόνια αποτελεί ορόσημο για την πόλη της Αυστραλίας, κάνοντας τους επισκέπτες της να γοητεύονται από την άγρια ομορφιά της.

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πισίνα δεν αποτελεί μέρος κάποιου πολυτελούς και δημοφιλούς ξενοδοχείου της πόλης. Αντιθέτως, είναι ανοιχτή για το κοινό και μάλιστα όλο τον χρόνο.

Η εντυπωσιακή εικόνα των κυμάτων του ωκεανού που σκάνε στα τοιχώματα της πισίνας κατακλύζει τα social media. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αυτά περνούν πάνω από την πισίνα, δίνοντας την εντύπωση στους λουόμενους ότι κολυμπάνε στα νερά του ωκεανού.

Αν αντικρίσει κανείς τις εντυπωσιακές εικόνες, δεν είναι να αναρωτιέται γιατί η Bondi Icebergs φιγουράρει σε αμέτρητες αναρτήσεις στο instagram.

Εκτός από τις συναρπαστικές βουτιές, εδώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ ή το γεύμα του του με θέα στο απέραντο γαλάζιο στο μπιστρό που λειτουργεί στο χώρο, ή να χαλαρώσει στη σάουνα. Η πισίνα διαθέτει και φημισμένο κλαμπ, που λειτουργεί από το 1929, στο οποίο για να γραφτεί κανείς πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.