Με οδηγό σας την διάθεση για ανακάλυψη νέων προορισμών και πλωτό καταφύγιο το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Holland America Line, ms Rotterdam, ξεκινήστε για μια ακόμα μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Η εταιρεία Orange Cruises σας προσφέρει ασυναγώνιστα πακέτα προσφορών, με νέες εκπληκτικές τιμές, που ξεκινούν από 191 ευρώ το άτομο!

Στις τιμές περιλαμβάνονται: η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο, το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Δεν περιλαμβάνονται: αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά & λοιπά έξοδα 107 ευρώ, μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα), προαιρετικές εκδρομές, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Οι κρουαζιέρες

Επιλέξτε μια από τις δυο μοναδικές κρουαζιέρες που σας προτείνει η εταιρεία Orange και ξεκινούν από το λιμάνι του Πειραιά. Η πρώτη 11ημέρη κρουαζιέρα, «Πανόραμα Τουρκικών Ακτών», ξεκινώντας από το κεντρικό λιμάνι της χώρας μας θα σας μεταφέρει στον Βόλο και στη συνέχεια περνώντας από τα στενά τον Δαρδανελίων, στην εντυπωσιακή Κωνσταντινούπολη, όπου και διανυκτερεύσετε. Στη συνέχεια θα μεταβείτε στο Δικέλι της Τουρκίας και ακολουθούν οι πόλεις Κουσάντασι, Μαρμαρίς και Αλάνυα. Το ταξίδι θα συνεχίσει ως τη Λεμεσό της Κύπρου και από εκεί θα ξεκινήσει η επιστροφή σας προς το λιμάνι του Πειραιά. Οι τιμές ξεκινούν από μόλις 192 ευρώ το άτομο, με μοναδική αναχώρηση στις 10 Νοεμβρίου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Εναλλακτικά, επιλέξτε την επίσης 11ημερη κρουαζιέρα «Άγιοι Τόποι και Κύπρος» για να ζήσετε μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία. Με μόλις 191 ευρώ το άτομο ταξιδέψτε από τον Πειραιά στο Κουσάντασι και από εκεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Επόμενη πόλη που θα γνωρίσετε θα είναι η Λεμεσός της Κύπρου κι από εκεί σειρά έχει το Άσντοντ στα Ιεροσόλυμα, η Χάιφα στο Ισραήλ και η Αντάλεια στην Τουρκία. Τελευταίος σταθμός σας πριν την επιστροφή στον Πειραιά θα είναι η κοσμοπολίτικη Ρόδος. Οι ημέρες αναχώρησης είναι 31 Οκτωβρίου και 20 Νοεμβρίου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Η εμπειρία της κρουαζιέρας με την Holland America Line

Το πρόγραμμα «A Signature of Excellence» είναι η συνεχής προσπάθεια της Holland America Line για αναβάθμιση του στόλου της και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα πλοία της, προκειμένου να προσφέρει υψηλής ποιότητας κρουαζιέρες «με υπογραφή υπεροχής».

Με καλαίσθητη εσωτερική διαρρύθμιση, διακοσμημένους χώρους με αυθεντικά έργα τέχνης, αντίκες και συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια, το εντυπωσιακό ms Rotterdam θα γίνει ο πλωτός σας παράδεισος.

Επιλέξτε μια από τις εσωτερικές ή εξωτερικές άνετες καμπίνες του πλοίου και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, με την ευγενική και πολυβραβευμένη εξυπηρέτηση από το προσωπικό του πλοίου να σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Γευτείτε την εξεζητημένη κουζίνα 5 αστέρων που σας προσφέρουν τα εστιατόρια του πλοίου και χαλαρώστε με ένα ποτό στα μπαρ του.

Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας θα γεμίσει όμορφα τις ελεύθερες ώρες σας εν πλω, ενώ όσοι θέλετε να διατηρήσετε την καλή σας φυσική κατάσταση, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ή να κάνετε μια βουτιά στις εξωτερικές πισίνες του πλοίου.

Κάντε τις κρατήσεις σας με την Orange Cruises Hellas επιλεγμένους συνεργάτες της Holland America Line στην Ελλάδα.