Είναι οικονομικά, άνετα και προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Τα hostels, οι νεανικοί ξενώνες δηλαδή, εξελίσσονται καθημερινά, παρουσιάζοντας νέες ιδέες και ευφάνταστες λύσεις για μια αξέχαστη διαμονή.

Το νέο hostel The Pod, άνοιξε πρόσφατα στη Σιγκαπούρη και αποτελεί την απόλυτη design πρόταση για απαιτητικούς ταξιδιώτες, που επιθυμούν χαλαρή διαμονή, χωρίς άγχος.

Οι 83 του άνετες «κάψουλες» ύπνου είναι εμπνευσμένες από τη σύγχρονη και μινιμαλιστική ζωή, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση, την ποιότητα και το στυλ.Κάθε pod, με μπροστινή ή πλαϊνή είσοδο, διαθέτει το δικό του προσωπικό χώρο αποθήκευσης, δυο μαξιλάρια, βαμβακερά σεντόνια και πάπλωμα, φωτάκι ανάγνωσης, αναδιπλούμενο τραπεζάκι για υπολογιστή, πρίζα, κρεμάστρες και ένα ράφι για ρούχα. Στα κοινόχρηστα μπάνια προσφέρονται καθαρές πετσέτες και προϊόντα περιποίησης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο ειδών Single Pods, από τα οποία αυτά με την μπροστινή είσοδο παρέχουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και εκείνα με την πλευρική είσοδο, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Για τα ζευγάρια υπάρχει η επιλογή του ευρύχωρου Queen Pod, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δυο άτομα. Παράλληλα, για τις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες, υπάρχει ειδική πτέρυγα, για περισσότερη ασφάλεια.

Ο ξενώνας σερβίρει καθημερινά μπουφέ πρωινού και παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο Internet. Επιπλέον, διαθέτει δωρεάν υπηρεσία πλυντηρίου και δωρεάν χρήση φορητού υπολογιστή, που είναι διαθέσιμος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γραφείου.

Στο The Pod, η reception είναι διαθέσιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη των πελατών. Η τοποθεσία είναι ένα ακόμα από τα δυνατά του σημεία, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Σιγκαπούρης, αποτελώντας την ιδανική βάση για εξορμήσεις.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ