Μια ακόμα διάκριση, απονεμήθηκε στη Grecotel, στα φετινά Tourism Awards 2015 όπου απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Γαστρονομικός Τουρισμός με το πρόγραμμα «Ημέρες Γαστρονομίας στο Cape Sounio».

Υπενθυμίζεται, ότι το γαστρονομικό πρόγραμμα «Ημέρες Γαστρονομίας – Το καλαντάρι της γεύσης» πραγματοποιήθηκε την περίοδο από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο 2015 στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort στο Σούνιο, προσφέροντας μοναδικές βραδιές με ειδικά θεματικά μενού & με προϊόντα που προέρχονταν από το μποστάνι του ξενοδοχείου και την κρητική φάρμα Agreco.

Παράλληλα, η Grecotel διακρίθηκε και μέσω των συνεργατών της στην κατηγορία Digital & Social Marketing Καινοτόμος Υπηρεσία. Συγκεκριμένα στην Globe One Digital απονεμήθηκε Ασημένιο Βραβείο στην Αξιοποίηση Μηχανών & Τεχνικών Αναζήτησης για την web καμπάνια Grecotel και η M-Hospitality βραβεύθηκε με Ασημένιο Βραβείο στις Εφαρμογές για Smartphones & Tablets για την εφαρμογή application της Grecotel.

Σύσσωμη η ελληνική αγορά Τουρισμού παρευρέθηκε στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015 με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο κα Άννα Μπουσδούκου.

Tα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure. Η διοργάνωση έγινε για δεύτερη συνεχή χρονιά από την έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς, experts του τουρισμού και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.

Για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel τα βραβεία παρέλαβαν ο κος Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, Operations Director και η κα Πένη Ξυπολιά Marketing Manager.