Μαγευτικές διακοπές σε καλαίσθητες βίλες. Με απόλυτη ασφάλεια, ιδιωτικότητα και μέσα στην πολυτέλεια. Η πανέμορφη Νάξος και το Naxian Resort σάς υπόσχονται το ιδανικότερο κλείσιμο των φετινών καλοκαιρινών σας διακοπών. Το καλοκαίρι παίρνει παράταση καθώς σάς δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε ονειρικές στιγμές, εντελώς δωρεάν, σε ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων. Με φυσικό φόντο τα νερά του Αιγαίου και ένα πανέμορφο και γαλήνιο περιβάλλον που ακολουθεί τις απαλές γραμμές και την φίνα αισθητική της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, σε αυτές τις διακοπές πρωταγωνιστές γίνονται η ασφάλεια, η ιδιωτικότητα, η πολυτέλεια και η άνεση που σας προσφέρει μια ιδιωτική κατοικία.

Το σενάριο είναι άκρως ιδανικό και παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τον μεγάλο, καλοκαιρινό διαγωνισμό του Newsbeast με δώρα για δύο τυχερούς μια αξέχαστη διαμονή 7 διανυκτερεύσεων στις πολυτελείς βίλες του Naxian Resort στη Νάξο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, προσφορά της SeaJets.

Δείτε τον διαγωνισμό και πάρτε μέρος εδώ.

Naxian Resort σημαίνει πολυτέλεια, άνεση και ασφάλεια

Η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική συναντά τις αρχές του σύγχρονου, minimal σχεδιασμού, τα οποία σε συνδυασμό με τις πολυτελείς ανέσεις συνθέτουν τον προσωπικό σας παράδεισο ασφάλειας, ηρεμίας, χαλάρωσης και άνεσης στη Νάξο. Οι νεόδμητες και καλαίσθητες βίλες του Naxian Resort, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού, εκτός, φυσικά, αν θέλετε να βιώσετε στο μεγαλείο του το ελληνικό καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τις στιγμές σας στην ήρεμη και γαλήνια παραλία Πυργάκι, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το συγκρότημα πολυτελών βιλών Naxian Resort.

Οι εκλεκτοί επισκέπτες του Naxian Resort στις βίλες του συγκροτήματος ανακαλύπτουν μια όαση φινέτσας, πολυτέλειας, άνεσης και χαλάρωσης. Μόλις ατενίσει κανείς την πανοραμική θέα στην υδάτινη αγκαλιά του Αιγαίου, ζήσει τις άκρως προσωπικές στιγμές που του εξασφαλίζει η ιδιωτική βίλα της επιλογής του, χαλαρώσει στο υπέροχο αίθριο ή τον κήπο μέσα σε έναν πολύ όμορφα σχεδιασμένο περιβάλλοντα χώρο και απολαύσει τα γαλήνια μακροβούτια στην παραλία Πυργάκι, ανακαλύπτει ότι κάπως έτσι πρέπει να μοιάζουν οι ονειρικές διακοπές. Οι οποίες, πια, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, μέσα από τις πολυτελείας βίλες του συγκροτήματος.

Πολυτέλεια, άνεση, χαλάρωση, ασφάλεια, ιδιωτικότητα. Πέντε λέξεις που αντανακλούν την πεμπτουσία της φιλοσοφίας του Naxian Resort και υπόσχονται το απίθανο, ελληνικό καλοκαίρι γι’ αυτήν τη χρονιά να σας μείνει πραγματικά αξέχαστο. Χτισμένες σε τρία επίπεδα και με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, οι νεόκτιστες βίλες υψηλής αισθητικής και ποιότητας αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή που έχει κανείς στη Νάξο, για διακοπές υψηλών προδιαγραφών με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν, κάνοντας τους πάντες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Με μοναδική διαφορά την περισσή φινέτσα, την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και την άνεση που χαρακτηρίζει όλους τους χώρους των ιδιωτικών κατοικιών του συγκροτήματος.

Οι δύο μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μια διαμονή επτά διανυκτερεύσεων σε βίλες 8 ατόμων και 6 ατόμων, που ακολουθούν τις γραμμές και τη φινέτσα της κυκλαδίτικης αισθητικής, με χώρους υψηλών προδιαγραφών που μετατρέπουν τις διακοπές εδώ σε μοναδική εμπειρία ζωής.

Πώς θα κερδίσετε τα μεγάλα δώρα

Ο πρώτος νικητής θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει με την οικογένειά του ή την παρέα του (έως 8 άτομα) ανέσεις, προσαρμοσμένες, ωστόσο, στην ιδιωτικότητα που χαρακτηρίζουν οι αυτοεξυπηρετούμενες βίλες του Naxian Resort. Μοναδικές στιγμές θα ζήσει και ο δεύτερος νικητής όπου θα βρεθεί με τους ανθρώπους του (έως 6 άτομα) σε μία από τις εντυπωσιακές κατοικίες του οικισμού. Ο μεγάλος, καλοκαιρινός διαγωνισμός του Newsbeast, σε συνεργασία με το Naxian Resort και την SeaJets, ξεκινά την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Οι δύο μεγάλοι νικητές κερδίζουν διαμονή επτά διανυκτερεύσεων στις βίλες του Naxian Resort, με δυνατότητα προσαρμογής των ημερομηνιών μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, προσφορά της SeaJets, των ατόμων (8 για τον πρώτο νικητή και 6 για τον δεύτερο) και δύο μεταφορικών μέσων για τον κάθε νικητή ξεχωριστά. Αν θέλετε, λοιπόν, να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού και να παρατείνετε για λίγο ακόμη τις καλοκαιρινές σας διακοπές απολαμβάνοντας την αξέχαστη εμπειρία του Naxian Resort αλλά και της Νάξου γενικότερα δεν έχετε παρά να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Καλή επιτυχία!

Ταξιδέψτε με τον πρωταθλητή κόσμου WorldChampion Jet, το ταχύπλοο με ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του, καθημερινά από Πειραιά προς Σύρο σε 1.55′, Μύκονο σε 2.35′, Νάξο σε 3.20′, Ίο σε 4.00′ και Σαντορίνη σε 4.40′. Το καλοκαίρι ξεκινάει εδώ

Όροι διαγωνισμού