Δεν ήταν λίγα εκείνα τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει τον γάμο και το γαμήλιο ταξίδι τους μέσα στο 2020 και αναγκάστηκαν να τα αναβάλλουν λόγω της πανδημίας.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν παύουν να συνεχίζουν να προγραμματίζουν το ταξίδι του μέλιτός τους, οργανώνοντάς το όπως ακριβώς το έχουν ονειρευτεί. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για ένα ταξίδι που δεν είναι τόσο απλό, καθώς κατά την διάρκειά του οι ταξιδιώτες δεν έχουν τίποτα άλλο στο νου τους, πέρα από το να περάσουν τέλεια, βιώνοντας κάποιες από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ζωή τους.

Σε έρευνα, λοιπόν, που διεξήγαγε η ταξιδιωτική εμπερία Kuoni, εξετάζοντας 10.000 πίνακες φωτογραφιών που αφορούν σε γαμήλια ταξίδια όπως εμφανίζονται στο Pinterest, κατέληξε στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος, οι οποίοι συγκαταλέγονται στην κορυφή των προτιμήσεων των ζευγαριών παγκοσμίως.

Ανάμεσα στους 10 συναντάται και η Ελλάδα, η οποία βρέθηκε στην όγδοη θέση της κατάταξης, με φωτογραφίες από τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και τις ονειρεμένες παραλίες στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε το μαγικό Μπαλί, ένας ρομαντικός προορισμός ιδιαιτέρως δημοφιλής για τα πολυτελή ξενοδοχεία και τις ιδιωτικές βίλες με πισίνες υπερχείλισης, το οποίο ακολουθείται από την Ιταλία, με την Ακτή Αμάλφι, το Κάπρι και το Σορέντο να κυριαρχούν φωτογραφικά στο Pinterest. Η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από την εξωτική Χαβάη, ιδανικός προορισμός για εκείνα τα ζευγάρια που έχουν συνδυάσει το ταξίδι του μέλιτος με island hopping.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τους δημοφιλέστερους γαμήλιους προορισμούς:

  1. Μπαλί
  2. Ιταλία
  3. Χαβάη
  4. Μαλδίβες
  5. Ιρλανδία
  6. Ταϊλάνδη
  7. Μεξικό
  8. Ελλάδα
  9. Ινδία
  10. Κόστα Ρίκα