Την ιστοσελίδα «Discover Croatia» («Ανακαλύψτε την Κροατία») εγκαινίασε ο δημοφιλής και έγκριτος ταξιδιωτικός οδηγός «Lonely Planet», όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού της Κροατίας (HTZ). Στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται τέσσερα νέα βίντεο για προορισμούς στην Κροατία, τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον HTZ.

Στο οπτικοακουστικό υλικό που έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, αναδεικνύονται τα «κρυμμένα μυστικά» του κροατικού φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου, οι οινοποιητικές διαδρομές, προορισμοί για δραστηριότητες στη φύση, καθώς και περιοχές όπου ο ταξιδιώτης μπορεί να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να ζήσει εμπειρίες βγαλμένες από άλλη εποχή, με κάστρα και θρύλους της μεσαιωνικής περιόδου, αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο επικεφαλής του HTZ, Κρίστιαν Στάνισιτς, δήλωσε ότι το οπτικοακουστικό υλικό θα παρουσιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, τη Σουηδία, την Ιταλία και την Αυστρία, ενώ ο διευθυντής δημιουργικού του «Lonely Planet», Ματ Πάρις, επισήμανε ότι η Κροατία είναι ένας προορισμός που παρέχει πληθώρα επιλογών για τον επισκέπτη, ένας προορισμός «φτιαγμένος» για να τον ανακαλύψει κάποιος.