Ένας νεαρός από τις Βρυξέλλες βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να χαίρεται τη συντροφιά -ενίοτε και τα ερωτικά χάδια- γυναικών και να κοιμάται σπίτι τους χωρίς να πληρώνει.

Ο 25χρονος Άντονι Μπότα πέρασε σχεδόν δύο μήνες ταξιδεύοντας στην Ευρώπη και μένοντας σε σπίτια γυναικών που γνώριζε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Έτσι λοιπόν μετά το couchsurfing, ο νεαρός μπορούμε να πούμε ότι είναι ο πατέρας του «Tindersurfing».

dgjupfdoj2

Όπως ανάφερε ο ίδιος στον Independent, ήθελε να κάνει ένα μεγάλο roadtrip πριν πιάσει δουλειά. Και σκέφτηκε: «Γιατί να μη συνδυάσω το τερπνό μετά του ωφέλιμου;». Ο Μπότα επισκέφθηκε οκτώ διαφορετικές χώρες -το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Τσεχία και την Ολλανδία- και έμεινε με 21 από τις γνωριμίες του.

Έτσι, λοιπόν, πριν φτάσει σε μια πόλη ο νεαρός Βέλγος έβαζε σαν προορισμό στο Tinder και περίμενε τα κατάλληλα ματσαρίσματα. Μόλις αυτά έβγαιναν, έστελνε στις κοπέλες αναλύοντάς τους το πλάνο.

«Δεν είμαι και ιδιαίτερα επιλεκτικός, επειδή στο τέλος αυτό που ψάχνω είναι ένα μέρος να μείνω», λέει, αλλά παραδέχεται ότι ιδανικά θέλει να βρίσκει κάποια που του αρέσει. Το βασικό στοιχείο όμως είναι ότι πρέπει να φιλτράρει και να διαχειρίζεται γρήγορα τις συνομιλίες: «Μετά από μερικές ημέρες διαπίστωσα πως δεν μπορούσα να περνώ τρεις ώρες την ημέρα κουβεντιάζοντας στο Tinder, εξηγώντας τι κάνω. Οπότε είχαν το εξής πλάνο: “Έσπαζα τον πάγο” με ένα “είσαι το πρώτο μου match στην πόλη” και μετά ό,τι και αν μου έστελναν, τους έστελνα το link του video trailer που είναι στο κανάλι μου στο YouTube, ακολουθούμενο από το ερώτημα “θέλεις να με φιλοξενήσεις;”».

dgjupfdoj3

Οι αντιδράσεις προφανώς ήταν σε όλο το φάσμα από τις βρισιές και τις προσβολές μέχρι το άμεσο ραντεβού. Και το σεξ ήταν μέσα στα all inclusive της συμφωνίας. Κάποιες φορές. Κάποιες άλλες και ο καναπές έκανε τη δουλειά του.

dgjupfdoj4 dgjupfdoj5 dgjupfdoj6