Η E²AROMA υπήρξε χορηγός της ελληνικής αποστολής του Ε.Ο.Τ., στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM ‘17 στο Λονδίνο, «πλημμυρίζοντας» το Περίπτερο της Ελλάδας, με άρωμα που θύμιζε τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας.

Στη διεθνή έκθεση θεσμό για τον παγκόσμιο τουρισμό, η οποία πραγματοποιήθηκε 6 με 8 Νοεμβρίου, η E²AROMA, προσέφερε υπηρεσίες αρωματισμού στο εξαιρετικής αισθητικής περίπτερο του Ε.Ο.Τ., συμβάλλοντας στην βράβευση του ως το «Best Stand for Doing Business».

Σε συνέχεια ζήτησης της ελληνικής αποστολής, η E²AROMA σχεδίασε μοναδικής αισθητικής αρωματικά δώρα με άρωμα Ελλάδας, τα οποία δωρίζονταν στους επισκέπτες, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη τους.

E²Aroma

Η E²AROMA κλήθηκε από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, να σχεδιάσει πολυτελή αρωματικά κεριά με άρωμα Ελλάδας, για να προσφερθούν ως δώρα στην εκδήλωση Winter Ball Charity Foundation ’17 στη Μόσχα.

Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα και του Ε.Ο.Τ. και ήταν αφιερωμένη στον ελληνικό τουρισμό.

TAGS