Με πισίνα επτά μέτρων και σχεδιασμό που θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίζουν, το εντυπωσιακό σούπερ γιοτ «Eivissa II» αποτελεί φόρο τιμής στο φημισμένο νησί της Ισπανίας και τους ξέφρενους ρυθμούς του, την Ίμπιζα.

Το «Eivissa II» δανείστηκε το όνομά του την καταλανική ονομασία της Ίμπιζα και μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο πάρτι-γιοτ για τους ζάμπλουτους ιδιοκτήτες του.

Διαθέτει άφθονο χώρο στο κατάστρωμα ώστε οι φιλοξενούμενοι να απολαμβάνουν τον ήλιο και να λικνίζονται ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής αλλά το ατού του είναι η φιλόξενη πισίνα του.

Το design υπογράφει η ισπανική NaoYacht των Jesus Franco Martin και Alejandro Gonzalez Andreu, με έδρα την Ανδαλουσία, προτείνοντας το γιοτ να έχει cocktail bar, τζακούζι και ελικοδρόμιο που μετατρέπεται και σε χώρο για ηλιοθεραπεία.

Τις ώρες που οι επιβάτες του γιοτ δεν χαλαρώνουν στον ήλιο και δεν δροσίζονται στην πισίνα, μπορούν να δουν ταινίες, στον εσωτερικό ή τους εξωτερικούς χώρους του γιοτ ή να απολαμβάνουν την πολυτέλεια του spa. Μπορούν επίσης να δειπνήσουν είτε εντός είτε εκτός.

Με μέγιστη ταχύτητα τους 19 κόμβους, το «Eivissa II» μπορεί να φιλοξενήσει 14 επιβάτες και 21μελές πλήρωμα.

Η κύρια σουίτα του διαθέτει ιδιωτικό χολ και γραφείο, για τις στιγμές που δεν είναι αφιερωμένες στο ξεφάντωμα.

Eivissa2 Eivissa3 Eivissa4 Eivissa5 Eivissa6

Eivissa1