Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 45 έως 85 ευρώ τη βραδιά, για το μήνα Νοέμβριο.

Επιλέξαμε για εσάς τρεις κοντινές και άκρως γοητευτικές πόλεις της Ελλάδας, την Χαλκίδα, την Καλαμάτα και την Πάτρα. Ζήστε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Maison Grecque Hotel, Πάτρα

Η ιδανική του τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, επιτρέπει σε αυτό το 4 αστέρων ξενοδοχείο να γίνει η βάση για το επόμενο ταξίδι σας στην Πάτρα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καθαριστήριο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ. Επίσης, διαθέτει αποθήκευση αποσκευών. Tο πολύγλωσσο προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην πόλη.

Όλα τα άνετα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις όπως τηλέφωνο, πιστολάκι μαλλιών και μίνι μπαρ. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει παντόφλες και πετσέτες μπάνιου.

Στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πολλά δημοφιλή εστιατόρια και καφέ. Το Αεροδρόμιο Αράξου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9,2

Τιμή: 69 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Astir Hotel, Πάτρα

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα κτίριο του 2ου αιώνα στο κέντρο της πόλης.

Οι υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν σάουνα και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Επίσης, διαθέτει ασανσέρ και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, ενώ προσφέρει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, αποθήκευση αποσκευών και στεγνοκαθαριστήριο.

Όλα τα άνετα δωμάτια του διαθέτουν τηλέφωνο και τηλεόραση. Πρόσβαση στο ίντερνετ είναι, επίσης, διαθέσιμη.

To ξενοδοχείο Astir διαθέτει, επίσης, εστιατόριο και μπαρ. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πολλά εστιατόρια και καφέ στη γύρω περιοχή.

Η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα αξιοθέατα. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την όμορφη πόλη της Ναυπάκτου, μιας και βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 6,6

Τιμή: 45 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Olympic Star Hotel, Πάτρα

Τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο, τα αξιοθέατα και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Προσφέρει στους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, ασανσέρ και αποθήκευση αποσκευών. Επίσης, διαθέτει ταράτσα. Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση είναι διαθέσιμη υπηρεσία εξπρές check-in/check-out.

Τα δωμάτια ανακαινίστηκαν το 2006 και διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Επιπλέον, σε κάθε δωμάτιο υπάρχει εξοπλισμός σιδερώματος, τηλέφωνο και μίνι μπαρ.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να γευτούν την τοπική κουζίνα, υπάρχει μια πληθώρα εστιατορίων και καφέ στην γύρω περιοχή. Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε τις ομορφιές του τόπου τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την πόλη της Ναυπάκτου, που απέχει 30 περίπου λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,4

Τιμή: 58 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Konstantinos Palaiologos Hotel, Πάτρα

Αυτό το design ξενοδοχείο είναι βολικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν καθαριστήριο, φύλαξη βρεφών και παιδιών και τζακούζι.

Διαθέτει επίσης γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να βρουν κατάστημα δώρων στο εσωτερικό του.

Τα 10 δωμάτια έχουν κλιματισμό και τα μπάνια τους είναι εξοπλισμένα με πιστολάκι μαλλιών και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχουν πολλά δημοφιλή εστιατόρια και καφέ. Η πόλη της Ναυπάκτου και το Ρίο απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9

Τιμή: 60 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Rex Hotel, Καλαμάτα



Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση πέντε μόλις λεπτών με τα πόδια από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας και διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με μίνι μπαρ και τηλεόραση.

Παράλληλα, απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από πολλά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καθαριστήριο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και κέντρο ομορφιάς. Διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας και μπορεί να σας προτείνει εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του καφετέρια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο και ζεστό lounge bar. Στους χώρους του υπάρχει ακόμα εστιατόριο, προσφέροντάς σας επιπλέον άνεση.

Ο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,2

Τιμή: 85 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Elite City Resort, Καλαμάτα



Το θέρετρο προσφέρει εποχική πισίνα και γήπεδο τένις καθώς και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο.

Το Elite City Resort Καλαμάτα έχει προσφάτως ανακαινιστεί και προσφέρει φύλαξη βρεφών /παιδιών, επιχειρηματικό κέντρο και καθαριστήριο. Είναι διαθέσιμη η σύνδεση στο διαδίκτυο για όσους πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένοι. Στους χώρους του, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν παντοπωλείο.

Τα μοντέρνα δωμάτια του περιλαμβάνουν εξοπλισμό σιδερώματος, τηλέφωνο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Υπάρχουν, επίσης, διαθέσιμα διασυνδεδεμένα δωμάτια.

Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε εστιατόριο και μπαρ. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο για κάποιες ώρες. Για τους επισκέπτες παρέχεται δωρεάν στάθμευση.

Info

Αξιολόγηση: 8

Τιμή: 67 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Comfy Boutique Hotel, Καλαμάτα

Αυτό το 3 αστέρων συγκρότημα είναι πολύ άνετο και μοντέρνο. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν κέντρο ομορφιάς, τζακούζι και εξωτερική πισίνα (εποχική). Διαθέτει πρόσβαση στο ίντερνετ και η ρεσεψιόν του λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, ενώ διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο.

Τα μοναδικά δωμάτιο διαθέτουν κλιματισμό, ενώ είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις, όπως δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και συσκευή αναπαραγωγής DVD. Παντόφλες και πετσέτες μπάνιου προσφέρονται, επίσης, για μεγαλύτερη άνεση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν παίρνοντας το ποτό τους στο lounge bar ή να γευματίσουν στο εστιατόριο.

Ο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας απέχει σχεδόν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Για να πάτε στο κέντρο της πόλης θα πρέπει να περπατήσετε γύρω στα 20 λεπτά.

Info

Αξιολόγηση: 8,2

Τιμή: 70 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Best Western Lucy Hotel, Χαλκίδα

Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό Σιδηροδρομικός Σταθμός Χαλκίδας, το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης.

Το Best Western Lucy Hotel έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, υπάλληλο υποδοχής και κέντρο σπα και ευεξίας. Επίσης, διαθέτει ασανσέρ, καθαριστήριο και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Το εστιατόριο σερβίρει πρωινό.

Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ηχομονωμένα παράθυρα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, συσκευή για καφέ και τσάι και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Διαθέτουν, επίσης, εξοπλισμό σιδερώματος, τηλέφωνο και ντουλάπες.

Η τοποθεσία του καταλύματος προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα αξιοθέατα. Το πολύγλωσσο προσωπικό θα καταστήσει εύκολη και άνετη τη διαμονή σας.

Info

Αξιολόγηση: 8,3

Τιμή: 48 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

John’s Hotel, Χαλκίδα

Αυτό το 3αστέρων ξενοδοχείο απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας και είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης.

Το John’s Hotel έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, αποθήκευση αποσκευών και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Επίσης, διαθέτει εσωτερικό πάρκινγκ και ασανσέρ.

Τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση και ψυγείο. Όλα είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο και αυτόνομη θέρμανση. Υπάρχουν επίσης αρκετά δωμάτια που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε τη γύρω περιοχή τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την Ερέτρια που απέχει 30 περίπου λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Τιμή: 49 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Paliria, Χαλκίδα

Αυτό το ρομαντικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας

Διαθέτει ασανσέρ και σνακ μπαρ. Παράλληλα, προσφέρεται σύνδεση στο ίντερνετ.

Διαθέτει 98 δωμάτια, που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα και διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση και τηλέφωνο.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Η Ερέτρια βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Τιμή: 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ