Υπάρχουν εκείνοι που έχουν την τύχη να δουν το μεγαλείο της Φύσης να «ζωγραφίζει» επάνω από τα κεφάλια τους το νυχτερινό ουρανό και υπάρχουν και εκείνοι που αποφασίζουν να απολαύσουν το Βόρειο Σέλας και τους απίστευτους χρωματισμούς του… ενώ σκαρφαλώνουν σε έναν φεγγαρόλουστο παγετώνα!

Αυτό τουλάχιστον έκαναν οι Mike Stuart και Takeshi Tani, οι οποίοι αποφάσισαν να σκαρφαλώνουν στον παγετώνα Athabasca στην Αλμπέρτα του Καναδά, αλλά επειδή η ξεχωριστή αυτή εμπειρία δεν τους ήταν αρκετή… είπαν να την αποτολμήσουν… υπό τους υπέροχους φωτισμούς από το εντυπωσιακό αυτό φυσικό φαινόμενο.

Για τις απίστευτης ομορφιάς φωτογραφίες του τολμηρού ορειβατικού διδύμου υπεύθυνος είναι ο φωτογράφος Paul Zizka, όπως αναφέρει η MailOnline που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τις απολαύσουμε από την οθόνη του υπολογιστή μας… και να προσπαθήσουμε να φανταστούμε τι μπορεί να ένιωσαν οι τρεις περιπετειώδεις εξερευνητές που έζησαν την εμπειρία αυτή από πρώτο χέρι!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.