Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 24: Σεβίλλη, Ισπανία

Η γοητευτική Σεβίλλη είναι η καλλιτεχνική, πολιτιστική και οικονομική πρωτεύουσα της νότας Ισπανίας, καθώς και η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Η πόλη είναι χτισμένη σε μια πεδιάδα, κατά μήκος του ποταμού Guadalquivir και γοητεύει τους επισκέπτες της με τις αραβικές επιρροές, που είναι έντονες σε πολλά σημεία της πόλης, τα εντυπωσιακά της αξιοθέατα και την ξεχωριστή της ατμόσφαιρα.

Περπατήστε στην όμορφη πόλη και ανακαλύψτε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της, την πλατεία της Ισπανίας, έργο του ντόπιου διάσημου αρχιτέκτονα Anibal Gonzalez.

Στο κέντρο της δεσπόζει ένα εντυπωσιακό συντριβάνι, ενώ ξεχωρίζουν οι αναπαραστάσεις, που στολίζουν τους τοίχους και απεικονίζουν την ιστορία κάθε επαρχίας της Ισπανίας. Το κτίριο που βρίσκεται περιμετρικά της πλατείας θεωρείται η επιτομή της Μαυριτανιής αρχιτεκτονικής.

Επισκεφθείτε τον Καθεδρικό ναό της Σεβίλλης, που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος στον κόσμο και το μεγαλύτερο γοτθικό κτίσμα του κόσμου. Οι τολμηροί μπορούν να ανέβουν στην κορυφή του κυρίως τμήματος του ναού, στα 70 μέτρα ύψος και να απολαύσουν τη θέα της πόλης από ψηλά.

Ένα ακόμα αξιοθέατο της πόλης είναι το βασιλικό Παλάτι, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της αρχιτεκτονικής των μουσουλμάνων της Ισπανίας. Ο μαγευτικό κήπος θα κλέψει ένα κομμάτι από την καρδιά σας.

Δείτε ακόμα τον Χρυσό Πύργο της πόλης, ο οποίος κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα δίπλα στον ποταμό για τις αμυντικές ανάγκες της πόλης και σήμερα φιλοξενεί το μουσείο θάλασσας.

Από τον Απρίλιο ως τον Σεπτέμβριο διαρκεί η σεζόν των ταυρομαχιών. Η αρένα της Σεβίλλης είναι άκρως εντυπωσιακή και η παλαιότερη της Ισπανίας και αξίζει να δείτε από κοντά έναν αγώνα.

Τέλος, ανακαλύψτε την έντονη νυχτερινή ζωή της πόλης, με τα δροσιστικά κοκτέιλ και τα γευστικά τάπας να κυριαρχούν σε κάθε σας έξοδο.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!