Η Samsung παρουσίασε το νέο της tablet, Galaxy Tab S3 κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Mobile World Congress, η οποία διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της φορητής συσκευής είναι ότι προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία video και gaming, ενώ παράλληλα διατηρεί τις πολύπλευρες χρήσεις του ως εργαλείο παραγωγικότητας.

Το νέο Galaxy Tab S3 διαθέτει οθόνη 9,7 ιντσών και τεχνολογίας Super AMOLED, ενώ παρέχει υποστήριξη για βίντεο σε HDR.

Η φορητή συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm με χρονισμό στα 2,13GHz, θύρα USB 3.1, αποθηκευτικό χώρο 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB με χρήση εξωτερικής κάρτας microSD, ενώ τρέχει στο λειτουργικό Android Nougat.

Επιπλέον, διαθέτει κύρια κάμερα 13Mpixels με autofocus και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5Mpixels, παρέχοντας στον χρήστη φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Με τη γραφίδα S Pen οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να είναι πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί και να κάνουν περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα. Επίσης, το Galaxy Tab S3 παρέχει υποστήριξη ταχείας φόρτισης και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Το νέο tablet της Samsung θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Απριλίου.

Περνώντας στον κόσμο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας, η Samsung απέσπασε, κατά τη διάρκεια της MWC, το βραβείο καλύτερου Smartphone 2016 με το Galaxy S7 edge.

«Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της συνεχούς επιδίωξής μας για αριστεία, καθώς συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των καταναλωτών χάρη στην επαναστατική mobile τεχνολογία», δήλωσε ο Junho Park, αντιπρόεδρος του Global Product Strategy, Mobile Communications Business στην Samsung Electronics.