Όταν ήμασταν μικροί γράφαμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και προσπαθούσαμε να μείνουμε ξύπνιοι όλο το βράδυ για να τον δούμε να φέρνει τα δώρα που ζητήσαμε. Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν ωστόσο η προσμονή μας και η επιθυμία για Χριστουγεννιάτικα δώρα παραμένει η ίδια.

Γι’ αυτό και όταν έρχονται οι γιορτές θέλουμε να δωρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ότι ζητάει η ψυχή τους και φυσικά να πάρουμε και κάτι για τον εαυτό μας. Και αν η επιλογή του δώρου είναι γενικά μία ευχάριστη διαδικασία δυστυχώς οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχουμε πολλές φορές τελευταία στιγμή στα μαγαζιά.

Φέτος, ξεχάστε αυτή την ταλαιπωρία. Τέρμα οι ουρές στο ταμείο και το άγχος της τελευταίας στιγμής. Και αυτό γιατί όχι μόνο υπάρχει μία πιο γρήγορη και ασφαλής διαδικασία, αλλά και επειδή για πρώτη φορά τα καλύτερα δώρα βρίσκονται μαζεμένα στο ίδιο μέρος!

Το νέο huaweistore.gr είναι πλέον γεγονός, καθώς με μόνο ένα κλικ μπορείς να έχεις όλα τα αγαπημένα σου τεχνολογικά προϊόντα στην πόρτα σου! 

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών διαθέτει σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, ώστε να προσφέρει μία απόσκοπτη εμπειρά online shopping. Η σελίδα είναι responsive τόσο σε laptop, όσο και σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να μπορείς να γεμίσεις το καλάθι σου εύκολα και γρήγορα με τα προϊόντα της επιλογής σου, ενώ ταυτόχρονα το check out των αγορών λειτουργεί το ίδιο απλά, χωρίς να δημιουργεί καθυστερήσεις. 

Μέσα από το νέο huaweistore.gr δίνεται η δυνατότητα αγορών με την ευκολία των άτοκων δόσεων, καθώς και τα μεταφορικά είναι δωρεάν! 

Τα προνόμια δεν τελειώνουν εδώ, καθώς όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν στο newsletter και να κερδίσουν κουπόνι αξίας 20€ για επόμενη αγορά τους.

Αφού βρήκες από που θα αγοράσεις τα δώρα, τώρα μένει να βρεις και τι δώρο θα αγοράσεις. Laptops για όλη την οικογένεια, tablets τελευταίας τεχνολογίας με μοναδικό design, smartphones με εκπληκτικές επιδόσεις και κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες, bluetooth ακουστικά Freebuds με Active Noise Cancelling, smartwatches για παρακολούθηση υγείας και φυσικής άσκησης, WiFi rooters και άλλα gadgets με την υπογραφή υπεροχής της HUAWEI περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο Huaweistore.gr. Επιπλέον εδώ θα βρεις αποκλειστικά μοντέλα, όπως το MateBook 14 11th i5/8/512 το οποίο και θα βρεις μόνο στο huaweistore.gr με μόλις 799€!

Γλιτώστε το άγχος των γιορτών και αξιοποιείστε τον προσωπικό σας χρόνο, επιλέγοντας για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μία άνετη, γρήγορη και εύκολη αγοραστική εμπειρία.

Τα προνόμια δεν τελειώνουν εδώ! Μεγάλες προσφορές-έκπληξη θα συνεχίζουν να ανακοινώνονται. Αυτό είναι μόνο η αρχή, μείνετε συντονισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links: 

facebook

instagram

youtube