Όταν η Sony συμπεριέλαβε το pre-loading χαρακτηριστικό στο 1.70 firmware update του PS4, υπήρξαν αρκετοί που υπέθεσαν ότι το κάνει εγκαίρως για να προλάβει κυκλοφορίες όπως το «Watch Dogs» ή ακόμα και το «Wolfenstein: The New Order».

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το pre-loading είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο feature το οποίο σας επιτρέπει να κατεβάσετε τίτλους που έχετε προπαραγγείλει από το PS Store πριν κυκλοφορήσουν (εφόσον υποστηρίζεται από το εκάστοτε παιχνίδι), ώστε τη μέρα που βγαίνουν να παίζετε και όχι να κάνετε downloading.

Τελικά, οι προβλέψεις διαψεύστηκαν και το εκλεκτό παιχνίδι που θα κάνει ντεμπούτο στο νέο χαρακτηριστικό είναι το «Destiny», όπως μαθαίνουμε από την ανανεωμένη σελίδα του PlayStation Support. Για την ακρίβεια, η Sony δήλωσε μέσω εκπροσώπου της στο DualShockers ότι η Ubi δεν υποστηρίζει προς το παρόν το pre-loading, γι’ αυτό και δεν παρέχεται η συγκεκριμένη δυνατότητα για το «Watch Dogs».

Κι όλα αυτά, έγιναν γνωστά διότι άνοιξαν οι προπαραγγελίες του Destiny στο US PS Store, σε PS4 αλλά και PS3 (59,99 δολάρια και στις δύο).

Η καταχώρηση κάνει λόγο για 1080p στη next-gen κονσόλα της Sony (720p στο PS3), αλλά ας περιμένουμε λίγο γιατί θυμόμαστε και το λάθος στο «Watch Dogs».

Όπως και να ‘χει, το παιχνίδι της Bungie κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 9 Σεπτέμβρη, αλλά οι κάτοχοι των PlayStation κονσολών θα έχουν πρώτοι τη χαρά να δοκιμάσουν τη beta του Destiny τον Ιούλιο (αργότερα σε Xbox One και 360).

Στην παραπάνω καταχώρηση, γίνεται επίσης λόγος ότι όσοι προβούν σε pre-order, αποκτούν πρόσβαση στην προαναφερθείσα beta έκδοση, αλλά για να γίνουν δεκτοί θα πρέπει να εγγραφούν στο Bungie.net και να λινκάρουν το PSN ID τους.

Πηγή: thegang.gr