Το νέο διαφημιστικό για το PlayStation5 είναι εδώ και έχει έρθει για να μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών της νέας γενιάς.

Το διαφημιστικό ξεκινάει με την ηρωίδα μας να διασχίζει ένα παγωμένο τοπίο. Αγγίζοντας τον πάγο με τα χέρια της είναι σε θέση να νιώσει ότι κάτι κινείται κάτω από την επιφάνεια του. Έτσι ώστε όταν το Κράκεν κάνει την εμφάνιση του η κοπέλα προλαβαίνει να του ξεφύγει.

Στη συνέχεια η ηρωίδα μας είναι σε ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό. Ήχοι έρχονται απ’ όλες τις μεριές. Ξαφνικά ένα βλήμα πετάγεται προς την κατεύθυνσή της, το οποίο και αποφεύγει καθώς έχει προλάβει να το ακούσει.

Τέλος, φτάνει σε μία σκοτεινή σπηλιά όπου συναντά μία πύλη. Ετοιμάζεται να ρίξει με το βέλος της αφού βρίσκει πρώτα την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα δάχτυλά της και το βέλος. Το βέλος περνάει μέσα από την πύλη με εξαιρετική ακρίβεια και έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει ένα άλλο δωμάτιο στο οποίο την περιμένει ένα πέτρινο πλάσμα. Η κοπέλα δεν έχει τίποτα να φοβάται, στοχεύει ξανά και συνεχίζει την περιπέτεια της.

Μέσα από το νέο σποτ ο θεατής αντιλαμβάνεται ότι το νέο PS5 είναι ικανό να προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία παιχνιδιού η οποία απαιτεί και χρησιμοποιεί όλες τις αισθήσεις. Δεν μας παρουσιάζει το ΤΙ θα παίξουμε αλλά το ΠΩΣ θα αισθανθούμε όταν θα παίξουμε.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία του PS5. Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο όμορφα φαίνονται τα γραφικά των παιχνιδιών αλλά και το πώς ακούγονται, πώς αισθάνεται το χειριστήριο στο χέρι του παίκτη και το πόσο γρήγορα γίνονται όλα.

Με το σύνθημα “Καλωσορίσατε σ’ έναν κόσμο όπου μπορείς να νιώσεις περισσότερα” η ομάδα του PlayStation ανεβάζει τις προσδοκίες των παικτών και εστιάζει σε τρεις άξονες με στόχο να μεταφέρει τον παίκτη στην καρδιά της δράσης.

Το PlayStation έβαλε τα δυνατά του για να παρουσιάσει ένα υπερθέαμα αντάξιο προηγούμενων κυκλοφοριών. Για τη δημιουργία του διαφημιστικού εργάστηκαν πάνω από 70 ειδικοί οπτικών εφέ δημιουργώντας μία ατμοσφαιρική εμπειρία ικανή να συναρπάσει τους λάτρεις των video games παγκοσμίως.

Το συγκεκριμένο σποτ είναι μόνο η αρχή καθώς η ομάδα του PlayStation έχει ετοιμάσει για τη συνέχεια νέες εκπλήξεις που θα παρουσιάσουν στον κοινό το μεγαλείο της διαδραστικής διασκέδασης την οποία είναι ικανό να προσφέρει το PlayStation 5. Παρά τα νέα χαρακτηριστικά στο επίκεντρο παραμένει το περιεχόμενο. Το PlayStation υπόσχεται ότι η νέα κονσόλα θα περιέχει την καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα σειρά τίτλων στην ιστορία της.

Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο η κονσόλα αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων τέλη του 2020.