Το νέο εντυπωσιακό Motorola RAZR, έρχεται από την Motorola Mobility Hellas και κλέβει τις εντυπώσεις. Απίστευτα λεπτό και ελαφρύ, αυτό το smartphone είναι γεμάτο από καμπύλες. Διαθέτοντας ένα υπέροχο ανάγλυφο γυάλινο πρόσωπο, πλευρές κομμένες από διαμάντι και μια υπέρ-ζωντανή Super AMOLED Advanced οθόνη 4.3 ιντσών για εξαιρετικά μοναδικές ζωηρές εικόνες, το Motorola RAZR επιδεικνύει επίσης ίνες KEVLAR και Corning Gorilla Glass ώστε η οθόνη να έχει αντίσταση απέναντι στις γρατζουνιές και στα γδαρσίματα.

Στην πραγματικότητα, όλα τα κομμάτια του Motorola RAZR προστατεύονται από μία επένδυση που τα φυλάσσει από τις σταγόνες του νερού – ακόμα και τους εσωτερικούς ηλεκτρικούς πίνακες. Το Motorola RAZR θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Ελλάδας από σήμερα.

Πέρα όμως από την εξωτερική εμφάνιση, το Motorola RAZR διαθέτει και υψηλές επιδόσεις. Η 1GB RAM συνδέεται με το διπλό επεξεργαστή 1.2GHz και το Android 2.3.5, παρέχοντας ένα ιδιαιτέρως γρήγορο περιβάλλον χρήσης και τη δυνατότητα να πραγματοποίησης παράλληλων λειτουργιών. Ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει τις λίστες τραγουδιών καθώς ελέγχει τα email του και να κοίτα τις φωτογραφίες -όλα την ίδια στιγμή- χωρίς καθυστέρηση.

Το Motorola RAZR διατίθεται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Motorola MotoCast 1, δίνοντάς τη δυνατότητα να μεταφέρεις ή να αποθηκεύεις περιεχόμενο από τον υπολογιστή σου στο σπίτι ή στο γραφείο κατευθείαν στη συσκευή, έτσι ώστε τα προσωπικά σου αρχεία να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμα.

Η οθόνη του Motorola RAZR , διαθέτει περισσότερη γκάμα χρωμάτων από τις περισσότερες LCD τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, κάνοντας έτσι την παρακολούθηση ταινιών, απόλαυση. Και όταν κουραστείς να παρακολουθείς, χρησιμοποίησε τη βιντεοκάμερα κινηματογραφικής ποιότητας 720p HD που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και την κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος για ακόμα πιο ευκρινή 1080p HD βιντεολήψη για να δημιουργήσεις τις δικές σου ταινίες. Όλες οι κάμερες διαθέτουν τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνων για να μετατρέψεις τη ζωή σου σε τέχνη χωρίς να κουραστείς.

«Με το νέο Motorola RAZR έχουμε ξαναφανταστεί μια εικόνα. Το πιο ελκυστικό smartphone που λειτουργεί με Android, εκτός από λεπτότερο από το smartphone των φίλων σου, είναι και πιο όμορφο», δηλώνει ο Σπύρος Τσίτος, Country Manager της Motorola Mobility Ελλάδας και Βαλκανίων.

Εργαστείτε έξυπνα, όχι σκληρά

Κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται σε κυβερνητικά έγγραφα προστατεύει τα email, τις επαφές και το ημερολόγιο σου ώστε να είσαι έτοιμος για την εργασία σου. Ακόμα και ο αυστηρός διευθυντής IT manager θα εντυπωσιαστεί.

Δούλεψε έξυπνα με τις «Έξυπνες Ενέργειες» – μία προεγκαταστημένη εφαρμογή στο Motorola RAZR που επιτρέπει την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών και προσφέρει καλύτερη ζωή στη μπαταρία. Η εφαρμογή «Έξυπνες Ενέργειες» μπορεί να μειώσει την ένταση ήχου όταν βρίσκεσαι στη δουλειά, να αλλάξει τις ρυθμίσεις του Bluetooth και του GPS όταν βρίσκεσαι σπίτι για να εξοικονομήσει μπαταρία, ή να στείλει μήνυμα σε κάποιον αν δεν προλάβεις την κλήση του – επιτρέποντάς σου να επικεντρωθείς σε πιο σημαντικά θέματα.

Αξεσουάρ που ζωντανεύουν ένα νέο κόσμο

Το Motorola RAZR είναι δυναμικό από μόνο του αλλά όταν συνδυάζεται με τα αξεσουάρ της Motorola, απελευθερώνεται ένας κόσμος δυνατοτήτων.

Με το νέο εργαλείο Work and Play του Motorola RAZR, μπορείς να συνδέσεις τη συσκευή στο HD Multimedia Station και έπειτα να συνδεθεί στην τηλεόραση HD, στα ηχεία και στα υπόλοιπα περιφερειακά για διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη.

Κάθισε αναπαυτικά και χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που συμπεριλαμβάνονται μέσω της τεχνολογίας Bluetooth για να εκμεταλλευτείς πλήρως την επαναστατική εφαρμογή webtop της Motorola, που σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς αρχεία και να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο μέσω του Firefox.

Το Smart Controller επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο του περιεχομένου σου στη μεγάλη οθόνη, ενώ έχεις εύκολη πρόσβαση στις κλήσεις σου όταν το τηλέφωνό σου είναι τοποθετημένο στο dock.

Βρίσκεσαι έξω; Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις το νέο λείο και ελαφρύ Motorola Lapdock 500 Pro με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και οθόνη 14’’ HD ανάλυσης, το Lapdock 500 Pro μοιάζει εξωτερικά με λεπτό laptop,αλλά ζωντανεύει μόνο όταν τοποθετήσεις το RAZR.

Παρακολούθησε ταινίες, επεξεργάσου αρχεία, πραγματοποίησε βιντεοκλήσεις με την ενσωματωμένη κάμερα και πλοηγήσου στο διαδίκτυο μέσω του Firefox. Χρειάζεσαι κάτι μικρότερο; Το Motorola Lapdock 100 σου δίνει ακριβώς τις ίδιες cloud δυνατότητες υπολογιστή απλά σε μικρότερο και πιο περιεκτικό μέγεθος με οθόνη 10.1’’. Τώρα έχεις το μυαλό, τη δύναμη και την ομορφιά να κάνεις το απίθανο πιθανό.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.motorola.gr.