Τα πιο καινοτόμα gadgets με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας παρουσιάστηκαν στη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών στο Λας Βέγκας. Δείτε πως θα είναι τα προϊόντα του μέλλοντος που θα χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητά μας, από το cnn.com.

Τηλεόραση «φάντασμα»

gadgets1

Η εντυπωσιακή τηλεόραση της Panasonic προσαρμόζεται στο ντεκόρ του σαλονιού σας όταν είναι απενεργοποιημένη. Το ξύλινο πλαίσιο γύρω από την τηλεόραση «ρίχνει» micro LEDs πάνω στο τζάμι της όταν είναι ανοιχτή, ενώ γίνεται διάφανη όταν κλείνει.

May the force be with you

gadgets2Το παιχνίδι Star Wars BB-8 Sphero βρίσκεται ήδη στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο μέχρι τώρα μπορούσατε να το ελέγξετε μόνο με smartphone ή tablet.

Πλέον, φορώντας ένα περικάρπιο που συνδέεται ασύρματα με το ρομποτικό παιχνίδι, το κινείτε, απλά κουνώντας το χέρι σας.

Ανίκητο drone

gadgets3

Αν ονειρεύεστε ένα… ανίκητο drone, το νέο μοντέλο της Intel υπόσχεται πτήσεις χωρίς πτώσεις, με την κάμερα τελευταίας τεχνολογίας με αισθητήρες κίνησης. Το drone μπορεί να εντοπίσει ένα εμπόδιο σε εννέα χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Δύο πλύσεις σε μία

gadgets4

Φανταστείτε ένα πλυντήριο που κάνει δύο πλύσεις μαζί, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η LG το πραγματοποίησε, γεγονός που θα ενθουσιάσει τις νοικοκυρές παγκοσμίως.

Βάζετε το μεγαλύτερο φορτίο με άπλυτα στο πάνω μέρος του πλυντηρίου και τα υπόλοιπα στο ξεχωριστό, μικρότερο κάδο που τραβιέται προς τα έξω όπως ένα συρτάρι.

Μουσική και προστασία μαζί

gadgets5

Με τα Plugfones μπορείτε πλέον να προστατεύετε τα αυτιά σας στο χώρο εργασίας σας, από τους δυνατούς θορύβους και ταυτόχρονα να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Έχουν πιστοποιηθεί για τη μείωση του θορύβου κατά 25 dB και είναι παράλληλα ακουστικά Bluetooth.

Το ανατριχιαστικό ρομπότ

gadgets6

Το «mother» είναι ένα ρομπότ με αισθητήρα σε σχήμα φιστικιού που παρακολουθεί εσάς και την οικογένειά σας. Μετρά πόσο καλά βουρτσίζετε τα δόντια σας, ξέρει πόσο πίνετε και σας προσέχει όταν κοιμάστε.

Πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί

gadgets7

Το KeyMouse είναι ένα πληκτρολόγιο που ταιριάζει τέλεια στα χέρια σας και μετακινώντας το γίνεται και ποντίκι. Ο εμπνευστής αυτού του περίεργου gadget δήλωσε ότι χρειάζεται περίπου μια εβδομάδα για να το συνηθίσετε.

Ασύρματο παπιγιόν για σκύλους

gadgets8

Εάν έχετε αναρωτηθεί, πως θα μπορούσατε να παρακολουθείτε το σκυλί σας και τις δραστηριότητες του ακόμη κι όταν είστε μακριά, η συσκευή παρακολούθησης σε σχήμα παπιγιόν είναι προφανώς για σας.

Μπορείτε ακόμη και να συναντήσετε άλλους ανθρώπους με εμμονή με τα σκυλιά τους στην περιοχή σας, με τη σχετική εφαρμογή.

Ρομπότ που διπλώνει τα ρούχα

gadgets9

Έχουμε μηχανές για να πλένουμε και να στεγνώνουμε τα ρούχα μας, οπότε γιατί να μην έχουμε και ένα που τα διπλώνει; Η Laundroid κάνει ακριβώς αυτό. Ρίξτε απλά ένα ρούχο μέσα και το μηχάνημα το διπλώνει στη στιγμή.

Τεστ εγκυμοσύνης με Bluetooth

gadgets11

Η εταιρεία FirstResponse δημιούργησε ένα τεστ εγκυμοσύνης συνδεδεμένο με Bluetooth. Το app σας ρωτά πρώτα αν θέλετε να είστε έγκυος ή όχι και προσαρμόζει την απάντηση, ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Έγχρωμο ψυγειάκι για μπύρες

gadgets12

Μερικές φορές, το μόνο που θέλετε είναι ένα ψυγειάκι που να φωτίζεται με το αγαπημένο σας χρώμα. Τότε χρειάζεστε το Cooler Brightz, το οποίο θα στοιχίζει μόλις 9 ευρώ.

Εκτυπωμένο μανικιούρ

gadgets13

Το μανικιούρ σας μπορείτε πλέον να το εκτυπώνετε εύκολα και γρήγορα. Απλά βάλτε τα δάχτυλά σας μέσα στον εκτυπωτή. Μετά από λίγα λεπτά θα έχετε λευκά νύχια με ένα κόκκινο δράκο τυπωμένο πάνω τους ή ότι σχέδιο σας αρέσει.