Το κόλπο για να αλλάξετε γραμματοσειρά στο WhatsApp

Νέες ρυθμίσεις στη δημοφιλή εφαρμογή


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
13:04
19/07/2016
Το κόλπο για να αλλάξετε γραμματοσειρά στο WhatsApp
loading

Αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Τον τελευταίο καιρό, το WhatsApp, η εφαρμογή που είναι ιδιοκτησίας του Facebook κάνει αλλαγές και αναβαθμίσεις για να προσφέρει περισσότερα στους χρήστες.

Μεταξύ άλλων υπάρχουν και κόλπα για να αλλάξετε τον τρόπο που στέλνετε τα μηνύματα. Ένα από αυτά αφορά τη γραμματοσειρά που μπορείτε να αλλάξετε ώστε τα μηνύματά σας να έχουν διαφορετική μορφή. Είναι ένα γρήγορος τρόπος να «παίξετε» με τις λέξεις και να στείλετε διαφορετικά μηνύματα.

Η εταιρεία διαχείρισης του WhatsApp λάνσαρε μια νέα γραμματοσειρά, που ονομάζεται FixedSys και ενεργοποιείται εύκολα με την προσθήκη ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα πριν και μετά το μήνυμά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τρεις χαρακτήρες με στο σύμβολο «`» στη συνομιλία σας χωρίς τα εισαγωγικά. Για παράδειγμα μπορείτε να γράψετε «Τι κάνεις» και το μήνυμα θα σταλεί με διαφορετική γραμματοσειρά.

whatsapp2

Ωστόσο αν χρησιμοποιείτε ένα iPhone τότε θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα και θα πρέπει να κατεβάσετε ένα νέο πληκτρολόγιο για να το κάνετε καθώς δεν υπάρχει στο προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο του iOS. Οι χρήστες Android συσκευών δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο να βρουν το συγκεκριμένο χαρακτήρα.

whatsapp3

Σιγά-σιγά πάντως το WhatsApp εισάγει νέα χαρακτηριστικά για το στυλ γραψίματος των μηνυμάτων. Ήδη από το Μάρτιο, η εταιρεία κατέστησε δυνατό να γράψει κανείς μηνύματα με έντονους ή πλάγιους χαρακτήρες. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε αστερίσκο πριν και μετά από κάθε λέξη για έντονα γράμματα ή κάτω παύλα πριν και μετά από κάθε λέξη για πλάγια γραφή.

whatsapp4 whatsapp1

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει