Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια απ’ όταν το Fortnite αποσύρθηκε από το App Store της Apple, όμως απ’ ότι φαίνεται ο δημοφιλές battle royale παιχνίδι θα επιστρέψει λόγω ενός νόμου που τα ανατρέπει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις έγινε γνωστό, ότι το Fortnite θα επιστρέψει και πάλι στο iOS, άρα στα iPhone, μέσα στο 2024! Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτό αναφέρει η ίδια η Epic Games μέσα από μία νέα ανάρτηση που έκανε στο X, στην οποία περιγράφει ότι πέρασε ένας νέος νόμος στην Ευρώπη και αυτός καθιστά δυνατή την πρόσβαση του Fortnite στο App Store, μέσα από τρίτη εφαρμογή.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο, αλλά η Epic Games δήλωσε ότι το Fortnite θα μπορεί να παιχτεί και πάλι στο iOS μέσα από μία mobile εφαρμογή που ετοιμάζει του Epic Games Store.

«Θυμάστε το Fortnite στο iOS; Πώς σας φαίνεται αν το φέρουμε πάλι πίσω; Αργότερα μέσα στη χρονιά, το Fortnite θα επιστρέψει στην Ευρώπη στο iOS μέσα από το Epic Games Store. Shoutout στην DMA (Digital Markets Act), όπου ένας νέος σημαντικός νόμος το καθιστά δυνατό. Apple, ο κόσμος παρακολουθεί», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.