Μετά τη χτεσινή παρουσίαση του νέου iPhone 7, δύο ήταν οι βασικές ερωτήσεις των ελλήνων φίλων της Apple: πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα η νέα συσκευή και πόσο θα κοστίζει.

Η πρώτη ερώτηση απαντήθηκε πλέον και επίσημα από την iSquare, επίσημο διανομέα των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε, τα τα νέα iPhone 7 και Phone 7 Plus θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις τιμές, αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, πιθανότατα θα ξεκινούν από τα 799 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB (σ.σ. η έκδοση των 16 GB καταργείται ακόμη και στα παλαιότερα iPhone 6 και 6s) και θα φθάνουν στα 1.199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.

Το iPhone 7, μεταξύ άλλων, διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έχει στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα 12MP και ισχυρό επεξεργαστή Αpple A10 Fusion. Η νέα γενιά των iPhone έχει, επίσης, αναβαθμισμένη οθόνη Retina HD, ενώ στη θέση της υποδοχής των ακουστικών, που για πρώτη φορά καταργήθηκαν, υπάρχουν τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods.

Το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις των 32GB, 128GB και 256GB, σε διάφορα χρώματα (ασημί, χρυσαφί, ροζ-χρυσαφί, μαύρο). Οι συσκευές θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα iOS 10, η αναβάθμιση του οποίου θα είναι διαθέσιμη στις 13 Σεπτεμβρίου.