Τα λεπτά της καριέρας του που θα έχει να διηγείται για το υπόλοιπο της ζωής του στα παιδιά του και στα εγγόνια του έζησε ο Γουίλ Έβανς, ο κεντρικός αμυντικός της Τσέστερφιλντ. Ο 27χρονος αμυντικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, την οποία βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή.

Παρόλο που η Τσέστερφιλντ βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-3), με μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, με το τελευταίο γκολ κόντρα στην Έμπσφλιτ να έρχεται στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Έβανς, με μια εξαιρετική κεφαλιά.

Όμως, χρειάστηκε να κάνει πολλά παραπάνω για να κρατήσει η ομάδα του την πολύτιμη αυτή ισοπαλία. Ένα λεπτό αργότερα η φιλοξενούμενη κέρδισε πέναλτι και μαζί την αποβολή του συμπαίκτη του τερματοφύλακα, Κάλουμ Μπάρτον. Ο ήρωας της ιστορίας μας έβαλε γάντια, κάθησε κάτω από τα γκολπόστ και με περίσσια αυτοπεποίθηση, απέκρουσε την εκτέλεση.

Αυτή η φάση ήταν και η τελευταία του παιχνιδιού, με τους παίκτες της Τσέστερφιλντ να γίνονται ένα κουβάρι γύρω από τον Έβανς. Ο ίδιος, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, είπε ότι ήταν μια σουρεαλιστική, μια απίστευτη στιγμή. Πόσοι μπορούν να διαφωνήσουν, άλλωστε;

Το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε παιχνίδια για τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας (πέμπτη κατηγορία Αγγλίας).

Δείτε το βίντεο: