Ο Tyson Fury αποζητούσε πρόωρο αγώνα με τον Deontay Wilder όταν το δίδυμο ήρθε κοντά για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το ματς του Δεκεμβρίου που θα κρίνει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Το δίδυμο αντάλλαξε λόγια και λίγο έλειψε να γίνει κακός χαμός στη συνάντηση του Λονδίνου, πριν από τον αγώνα του Λος Άντζελες την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Fury, που έχει κερδίσει και τους δύο αγώνες μετά την επιστροφή του στα ρινγκ, αντάλλαξε βαριά λόγια με τον αντίπαλό του, τέτοια που τον ανάγκασαν κάποια στιγμή να σπρώξει τον «Gypsy King» δυνατά.

Τη μεγαλύτερη μάχη της γενιάς μας, έτσι χαρακτηρίζουν τον αγώνα τα αθλητικά μέσα που θα φέρει στο ίδιο ρινγκ τους δύο αήττητους πυγμάχους. «Θα σταθώ και θα αποδείξω τι πρόκειται να κάνω σε αυτόν τον ανόητο, θα σταθώ και θα τον χτυπάω στο πρόσωπο. Αν ήταν να παλέψουμε 30 φορές, θα τον κέρδιζα και τις 30 φορές», τέτοια ακούστηκαν στη καυτή συνέντευξη Τύπου.

Το δίδυμο αντάλλαζε βρισιές και προσβολές μέχρι να σηκωθεί κάποια στιγμή ο Fury από την καρέκλα του και να προκαλέσει τον αντίπαλό του να του δείξει τη δύναμη της γροθιάς του…