Για τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου μετά το φιλικό που παραχώρησε χθες στην Λισαβόνα με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Στις 7 ώρα Ελλάδος (πέντε ώρα Πορτογαλίας) η Εθνική πέταξε για την πολιτεία των ΗΠΑ στην οποία θα συμμετάσχει στο τουρνουά Road to Brazil.

Στοπλαίσιο αυτού θα αντιμετωπίσει την Νιγηρία στις 3 Ιουνίου στο στάδιο PPL Park της πόλης Τσέστερ στη Φιλαδέλφεια και τη Βολιβία στις 6 Ιουνίου στη Red Bull Arena της περιοχής Χάρισον του Νιού Τζέρσεϊ.

Στο τουρνουά μετέχουν εκτός από την Εθνική μας και η Ακτή Ελεφαντοστού, η Ισπανία, η Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η Τουρκία, η Ονδούρα, το Ισραήλ, η Νιγηρία, η Βολιβία, το Ελ Σαλβαδόρ καθώς και οι επαγγελματικές ομάδες των ΗΠΑ D.C. United και Columbus Crew.

Επόμενος προορισμός της Εθνικής είναι η Βραζιλία. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Radisson Hotel του Αρακαζού.

Αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την προετοιμασία που έχει η Εθνική μας ομάδα στη «χώρα του καφέ». Από εκεί θα «πετάξει» και για τα τρία παιχνίδια που δώσει στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Αρακαζού απέχει 1.219 χλμ από το Μπέλο Οριζόντε (1ο ματς με Κολομβία), 607 χλμ από το Νατάλ (2ο ματς με Ιαπωνία) και 824 χλμ από τη Φορταλέζα (3ο ματς με Ακτή Ελεφαντοστού).

Πηγή: sport-fm.gr