Δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ, καθώς ψάχνει την… έξοδο από το «Παρκ Ντε Πρενς», ωστόσο όλες οι πόρτες που χτυπάει είναι ερμητικά κλειστές. Ακόμη και της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα!

To 2017 o Νεϊμάρ εγκατέλειψε την Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Παρίσι, με τους Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν να καταβάλουν 222 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα», ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Η πορεία του ωστόσο στην «Πόλη του Φωτός» δεν εξελίχτηκε όπως θα περίμενε με τον 31χρονο, πλέον μεσοεπιθετικό να έχει κάνει σχέδια εξόδου. Ωστόσο, όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo, στα παλιά του… λημέρια δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος, με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να του «ρίχνει» άκυρο! Κεντρικό ρόλο στο στόρι, έπαιξε ο μεγαλοατζέντης, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα δυο κλαμπ και παράλληλα εκπροσωπεί τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας υπάρχουν δυο λόγοι που η Μπαρτσελόνα δεν θέλει τον Νεϊμάρ. Ο πρώτος έχει να κάνει προφανώς με τα οικονομικά, με τον ισολογισμό των «μπλαουγκράνα» να είναι ελαφρώς… ζορισμένος, ενώ ο δεύτερος έχει να κάνει με πειθαρχικούς λόγους, με τον Τσάβι, τεχνικό των «μπλαουγκράνα», να μη θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες.

Υπάρχει και ένα παρασκήνιο, ωστόσο, που μαρτυρούν το πόσο «σφιγμένη» είναι οικονομικά η Μπαρτσελόνα, καθώς οι ατζέντηδες του Νεϊμάρ όταν έμαθαν για το «ναυάγιο» της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου» έσπευσαν να προτείνουν τον Βραζιλιάνο, ζητώντας τα χρήματα που προορίζονταν για τον Αργεντίνο.

Τα καλά νέα για τον… φευγάτο Νεϊμάρ, είναι πως στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πλέον ο Λουίς Ενρίκε, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία στην Μπαρτσελόνα.