Το συμβόλαιο του Μπράουν Ιντέγε λήγει αυτό το καλοκαίρι και όπως φαίνεται ο Νιγηριανός επιθετικός ήδη εξετάζει και άλλες επιλογές για τη συνέχεια της καριέρας του, εκτός από τον Άρη, στον οποίο και ανήκει αυτήν τη στιγμή.

Μάλιστα, από την Τουρκία επιμένουν για «ζεστό» ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης. Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας haberturk.com, ο 31χρονος φορ έχει ανεβάσει στα ύψη τις απαιτήσεις του.

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα το έχει ο παίκτης, καθώς το συμβόλαιό του με τον τωρινό σύλλογό του τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Η Φενέρ θα περιμένει να μειώσει τις απαιτήσεις της ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που ζήτησε εγγυημένα 2.000.000 ευρώ ως αμοιβή στις πρώτες του επαφές.

Το μπάτζετ που υπάρχει για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή είναι 1.200.000 ευρώ και θα ενεργοποιηθεί μόλις τελειώσει η σεζόν που διακόπηκε λόγω της επιδημίας και συμφωνηθεί από τον νέο προπονητή. Έχει σημειωθεί πως και η Γαλατάσαραι ήταν ενεργή για τον Ιντέγε που πέτυχε φέτος με την φανέλα του Άρη, 7 γκολ σε 19 ματς πρωταθλήματος», σημειώνει το δημοσίευμα.