Φοβερή ισοφάριση της Ρεάλ στην τελευταία φάση στο “Μεστάγια”, κλέβοντας το 1-1 από τη Βαλένθια, για να πάει στα… ίσα στο ντέρμπι της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.

Αυτή η φάση ήταν όλα τα λεφτά στο ματς. Στο 90’+5′ Κουρτουά προωθήθηκε στο κόρνερ, στην ύστατη προσπάθεια ισοφάρισης. Επιασε την κεφαλιά, ο Ντομενέκ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπενζεμά πανηγύρισε σαν τρελός. Αυτό το 1-1 στη Βαλένθια επέτρεπε στη Ρεάλ να πάει την ερχόμενη Τετάρτη στο “Καμπ Νόου” ως ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα.

Νωρίτερα, οι Μερένγκες είχαν σκαμπανεβάσματα στο βράδυ τους στο “Μεστάγια”. Ξεκίνησαν κυριαρχικά, δεν έβρισκαν γκολ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία. Είχαν τις καλύτερες στιγμές και σκόραραν πρώτοι. Σολέρ και Βας (78′) έπαιξαν το 1-2 και ο πρώτος το τελείωσε με πλασέ από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο, στο φινάλε ο Μπενζεμά στέρησε το τρίποντο από τις Νυχτερίδες και άπαντες πλέον αναμένουν το επερχόμενο Clasico…

Βαλένθια (Αλμπέρτ Θελάδες): Ντομενέκ, Γκαράι, Ζάουμε Κόστα (61′ Βαγιέχο), Γκάμπριελ Παουλίστα, Γκαγιά, Παρέχο, Κοκλέν (83′ Κοντογμπιά), Βας, Σολέρ, Φεράν Τόρες (90′ Ντιακαμπί), Ροντρίγκο

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Κρόος, Μόντριτς (81′ Γιόβιτς), Ισκο (69′ Βινίσιους), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (69′ Μπέιλ), Μπενζεμά.

πηγή: gazzetta.gr