Δεν ήταν μόνο η ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στους «μερένχες» το κλίμα έγινε πολύ βαρύ και λόγω της εμφάνισης στη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς ήταν η πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια που δεν έκανε καν ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία.

Και μπορεί οι Μαδριλένοι να σκόραραν δύο φορές, ωστόσο αυτά τα γκολ ακυρώθηκαν στη συνέχεια με τη χρήση VAR και έτσι δεν συμπεριλήφθηκαν στη στατιστική του αγώνα.

Η τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε σουτ στο αντίπαλο τέρμα, το οποίο είτε κατέληξε στα δίχτυα είτε απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν πριν από 578 επίσημα ματς. Μάλιστα, στο Champions League το διάστημα αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς είχε να συμβεί κάτι τέτοιο από την σεζόν 2003-04, πριν από 167 αναμετρήσεις.

Έντονη κριτική από τις μαδριλένικες εφημερίδες

Εννοείται πως ο μαδριλένικος Τύπος δεν θα μπορούσε να αφήσει να περάσει… έτσι αυτή η εμφάνιση. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Marca, που γράφει «Έτσι δεν πάει πουθενά στην Ευρώπη…», ενώ η AS χαρακτήρισε την εμφάνιση στο Παρίσι «Δίχως ψυχή».