Δύο είναι οι θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ καλείται να καλύψει με την απόκτηση ποδοσφαιριστών, ώστε να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο: εξτρέμ και σέντερ φορ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι από… το πάνω ράφι, ή τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία.

Μάλιστα, το θέμα του πλάγιου επιθετικού ίσως να τελειώσει άμεσα, με αποτέλεσμα ο παίκτης που θα αποκτηθεί να προλάβει και την προετοιμασία στο Κίελτσε. Ίδια διάθεση υπάρχει και για τον επιθετικό, αλλά η περίπτωσή του δεν φαίνεται να είναι τόσο προχωρημένη.

Το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε έχει έρθει στην επικαιρότητα της Ένωσης και στην Ιταλία αναφέρονται έντονα στο θέμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Sky Italia και τα όσα αφορούν το ρεπορτάζ της Ρόμα, έγινε λόγος για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή και το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, χωρίς όμως να γίνεται κάποια εκτίμηση για το αν ή πώς θα προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ για τον παίκτη θα αποφασίσει ο Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος θέλει να εκτιμήσει τον παίκτη, που επέστρεψε από έναν «γεμάτο» δανεισμό από την Ισπανία και τη Βαγιαδολίδ. Παράλληλα, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, «φαντάζει απίθανο να μείνει στην πρώτη ομάδα της Ρόμα ο Βέρντε».