Τις ημερομηνίες και τις ώρες των επόμενων αγωνιστικών της Serie A και πιο συγκεκριμένα από την 34η μέχρι και την 36η ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος. Εκτός του ότι ο τρόπος με τον οποίον προκύπτει το πρόγραμμα θυμίζει… ελληνική Super League, οι υπεύθυνοι δεν «παρέλειψαν» να δημιουργήσουν και ένα θέμα σχεδόν από το πουθενά.

Πιο συγκεκριμένα, άφησαν έναν αστερίσκο για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου μεταξύ Γιουβέντους και Τορίνο στο γήπεδο της πρώτης, πως μπορεί να μεταφερθεί στις 4 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι, σε περίπτωση που οι «μπιανκονέρι» προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League, κάτι που δεν είναι και απίθανο να συμβεί. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση από πλευράς «γκρανάτα» και κυρίως των οπαδών της, καθώς το ματς αυτό θα πέφτει πάνω στην 70ή επέτειο από την τραγωδία στον λόφο της Σουπέργκα.

Μάλιστα, οι υποστηρικτές της «Τόρο» είναι τόσο εκνευρισμένοι με μια τέτοια πιθανή εξέλιξη, που διαμηνύουν στον σύλλογο μέχρι και την επιθυμία τους να μην κατέβει η ομάδα στο γήπεδο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη. Επίσης, ζητούν από τη διοίκηση της ομάδας τους να πάρει άμεση θέση στο θέμα, καθώς για εκείνους αποτελεί… υπέρβαση κόκκινης γραμμής εάν συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Τορίνο από την πλευρά της αρκέστηκε στο να απαντήσει πως αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις και σίγουρα θα παρακαλάει για τον αποκλεισμό της μεγάλης της αντιπάλου, της Γιουβέντους.

Δείτε μερικά ενδεικτικά tweets: