Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Τετάρτη στο «Wanda Metropolitano» τη Γιουβέντους, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League και φυσικά όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο ως παίκτης της Γιουβέντους αυτήν τη φορά.

Οι «ροχιμπλάνκος» είναι ένα αγαπημένο… θύμα του «CR7», καθώς έχει σκοράρει απέναντί τους 22 γκολ σε 31 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο ο Λιονέλ Μέσι έχει περισσότερα τέρματα απέναντι στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, μετρώντας 25 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Το πιο αγαπημένο… θύμα του Κριστιάνο, πάντως, είναι η Σεβίλλη, κόντρα στην οποία ο Πορτογάλος άσος μετράει 27 γκολ. Ακολουθεί η Χετάφε, την εστία της οποίας έχει παραβιάσει 23 φορές, με την Ατλέτικο να έρχεται τρίτη στη σχετική κατηγορία.

Σημειώνεται ότι στα 31 παιχνίδια στα οποία ο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, μετρά 15 νίκες, 8 ισοπαλίες και 8 ήττες, κάτι που δείχνει καθαρά ότι έχει την υπεροχή.

Πηγή: gazzetta.gr