Δεν είναι και λίγα αυτά που έχει κάνει ο Όγκνιεν Βράνιες όσο διάστημα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για λογαριασμό της Άντερλεχτ. Και εκείνος, βέβαια, δεν αισθάνεται τόσο άνετα και όμορφα, όπως όταν βρισκόταν στην Ελλάδα και αγωνιζόταν για την ΑΕΚ.

Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι το ροζ σκάνδαλο που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα με την παράνομη σχέση που διατηρούσε με την Γελένα Καρλέουσα, του πρώην συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Ντούσκο Τόσιτς. Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο στο το ειδύλλιο μεταξύ των δύο, αλλά ότι βγήκε στη φόρα και μάλιστα με «χοντρές» αποκαλύψεις…

Έτσι, στην Άντερλεχτ αποφάσισαν να μην ανεχθούν άλλο τον Βόσνιο στόπερ, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Μάλιστα, αναζητείται τρόπος για να αποχωρήσει από τους «μοβ» μέσα στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, η απόφαση να «τελειώσει» ο Βράνιες από την ομάδα είναι ειλημμένη, με την πλευρά του παίκτη να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι η Άντερλεχτ είχε δαπανήσει γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό από την ΑΕΚ.