Στο επίκεντρο της κατακραυγής για μια όχι και τόσο εμπνευσμένη μεταμφίεση σε ένα πάρτι με θέμα τη δεκαετία του ’80 βρέθηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης επέλεξε να ντυθεί μαύρος μπασκετμπολίστας του All Star Game, φορώντας και την ανάλογη στολή.

Όμως, όχι μόνο δεν περιορίστηκε στη φανέλα και το σορτσάκι, αλλά αποφάσισε να βάψει τον εαυτό του μαύρο από το κεφάλι μέχρι.. τις πατούσες, ενώ στο κεφάλι του φόρεσε και μια περούκα με άφρο μαλλί.

Το μέγα λάθος του, πάντως, αποδείχθηκε η πρωτοβουλία του να ανεβάσει σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί ήταν που ήρθε η πρώτη κατακραυγή, η οποία όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη.

32sec6t8

Αυτό που αναρωτιούνταν οι περισσότεροι, είναι πώς αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, από τη στιγμή που έχει τόσους μαύρους συμπαίκτες στην εθνική Γαλλίας, της οποίας είναι το μεγαλύτερο αστέρι.

Αυτό επικαλέστηκε και ο ίδιος, δικαιολογώντας την κίνησή του, ενώ οι επόμενες κινήσεις που έκανε ήταν να κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία από το Instagram και να ανεβάσει ένα απολογητικό ποστ στο Twitter, που ανέφερε: «Παραδέχομαι ότι είναι δύσκολο για μένα. Εάν πείραξα κάποιον, να με συγχωρεί».

998778306726436540