Το σίριαλ με την ανανέωση της συνεργασίας του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν ολοκληρώθηκε, με τον 18χρονο τερματοφύλακα να συμφωνεί ότι θα παραμείνει στο «Σαν Σίρο» μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Φυσικά, όχι με το αζημίωτο, καθώς θα λαμβάνει 6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο παραμονής του στον σύλλογο της Λομβαρδίας, ενώ παράλληλα… βόλεψε και τον αδελφό του, Αντόνιο, που πηγαίνει στο Μιλάνο από την Τρίπολη και τον Αστέρα.

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτήν την ιστορία έπαιξε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έδειξε ότι ακόμη είναι πολύ ισχυρός. Μάλιστα, σε μεγάλο βαθμό πέρασε και το δικό του, καθώς η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί από όλες τις πλευρές, είναι μεν της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό μόνο σε περίπτωση που η Μίλαν εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Champions League (έστω στα προκριματικά). Σε διαφορετική περίπτωση, το ποσό που μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε ομάδα για να τον αποκτήσει, πέφτει στο μισό (50 εκατ. ευρώ, δηλαδή).

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι οπαδοί των «ροσονέρι» δεν αισθάνθηκαν και πολύ βολικά με το deal που επετεύχθη, παρά το γεγονός ότι ο ταλαντούχος πορτιέρε παρέμεινε στην αγαπημένη τους ομάδα. Κάτι που φαίνεται και στις μικτές αντιδράσεις τους μέσω των social media.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι συνέκριναν τον Τζίτζο με άντρα που απατάει τη σύντροφό του, αλλά γυρίζει πίσω σε αυτήν με… αέρα, μπορεί να την κοιτάει απευθείας στα μάτια και να της κάνει έρωτα. Μάλιστα, δεν έλειψαν και αυτοί που κάλεσαν τον κόσμο να μην έχει αυταπάτες και ότι πλέον το «γυαλί» έχει ραγίσει και τίποτα δεν θα είναι ακριβώς όπως πριν.

Όσο για τον Ραϊόλα, κάποιος φίλος της Μίλαν τον συνέκρινε με τον Αλ Πατσίνο στον «Δικηγόρο του Διαβόλου», ο οποίος «πάντα κερδίζει». Και η αλήθεια είναι πως ο Ναπολιτάνος μάνατζερ πάντα, με κάποιον τρόπο, καταφέρνει να κερδίζει στις ιστορίες που εμπλέκονται πελάτες του.