Η ΑΕΚ είχε το παιχνίδι στα χέρια της μέχρι το 78′ (0-3) αλλά τελικά έχασε δύο βαθμούς από τον επίμονο ΟΦΗ στο 92′ με γκολ του Πραξιτέλη Βούρου.

Στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Φωτιά, αλλά και με τις αποφάσεις του Σκουλά στο VAR, ενώ είναι έξαλλοι και με τη φιλοξενία των Κρητικών μετά τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν οι άνθρωποι της Ένωσης στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπως τονίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Μεγάλη κουβέντα έγινε και για το 1-3 του ΟΦΗ, από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, λέγοντας πως υπήρχε και ζήτημα με τον Νέιρα κι αν ο μέσος του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η γραμμή του οφσάιντ και το αντίστοιχο replay δεν ήρθαν ποτέ στις οθόνες κι αυτό διότι απόφαση για το ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι, παίρνει ο VAR, που στη προκειμένη περίπτωση ήταν ο Σκουλάς.

Η ΑΕΚ μίλησε και με την COSMOTE και με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης και πήρε την απάντηση ότι ουδέποτε από το VAR δόθηκε για την τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης από το VAR. Δηλαδή, ο Σκουλάς δεν έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποια φάση με γραμμή στον αέρα για να διευκρινιστεί τι και αν έχει ελεγχθεί.

Από την ΑΕΚ μάλιστα, αναρωτιούνται για το «αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις και για το όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τονίζουν ότι το θέμα θα το διευκρινίσουν και προς την πλευρά της ΚΕΔ.

Πηγή: gazzetta.gr