Ο τελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν το τελευταίο ματς του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα παραμείνει από άλλο πόστο στον Ολυμπιακό.

Ο 36χρονος άσος αγωνίστηκε αναγκαστικά ως αριστερός μπακ στον τελικό του Βόλου και ήταν πολύ καλός, πανηγυρίζοντας στο τέλος την κατάκτηση ακόμη ενός κυπέλλου. Ένα κύπελλο που είναι και το τελευταίο της καριέρας του, όπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη λήξη.

«Το αφιερώνουμε στον κύριο Σάββα και τον Τοροσίδη. Ο Τοροσίδης είναι ένας ηγέτης της ομάδας. Θα είναι στην ομάδα από άλλο πόστο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να δούμε πολλά και να συνεχίσουμε δυνατά», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή.

Λίγα λεπτά μετά, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τοροσίδης, λέγοντας: «Ήταν απίστευτη χρονιά. Όχι μόνο για το νταμπλ αλλά και για την πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και τον άδικο αποκλεισμό βάσει της εικόνας μας. Ευχαριστώ τα παιδιά. Αυτό που ήθελα από την αρχή της χρονιάς ήταν να κατακτήσουμε τα πάντα ώστε να αποσυρθώ με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα. Δόξα τω Θεώ είχα μια καλή καριέρα, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα παίζοντας και κατακτώντας τρόπαια με μια μεγάλη ομάδα και αυτή η επιλογή μου ήταν απόλυτα σωστή».