Σε φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 την Ομόνοια, προετοιμαζόμενος για τη Γουλβς.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάποιο επίσημο ματς πριν τη ρεβάνς με την αγγλική ομάδα για τους «16» του Europa League και αποφάσισαν να κλείσουν ένα φιλικό με την κυπριακή Ομόνοια, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να παραμείνουν σε φόρμα και στον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τις δοκιμές του.

Ο Πορτογάλος προπονητής πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε, αφού ο Ολυμπιακός ήταν σταθερά καλύτερος, άνοιξε το σκορ στο 29′ με διπλή προσπάθεια του Μπα, έβαλε δεύτερο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου με εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά και έφτασε στο 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με κεφαλιά του Ραντζέλοβιτς στο 54′.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισιρ).