Ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν, είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ, για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη, ενώ ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε στο Καραϊσκάκης, για το ΟλυμπιακόςΑΕΚ.

Η ΚΕΔ, ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη, θα βρεθεί ο Γάλλος ρέφερι, Κλεμέν Τουρπέν, κατηγορίας Elite στην UEFA, έχοντας για βοηθούς τους Νικολά Ντανός και Κιρίλ Γκρινγκόρε. Τέταρτος ορίστηκε, ο Μανούχος και στο VAR οι Φρανσουά Λετεσιέ, Μ.Δημόπουλος.

Ο Τουρπέν, ήταν αυτός ο οποίος πρόσφατα είχε σφυρίξει και το ματς στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τότε που οι «ερυθρόλευκοι», είχαν επικρατήσει με 2-1.

Στο Καραϊσκάκης, ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Απτόσογλου, Σαμοΐλη και στο VAR τους Κοτσάνη, Μεϊντάνα.

Οσον αφορά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια παραμονής των Play Out, ορίστηκαν διεθνείς διαιτητές. Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το Λάρισα-Ξάνθη και ο Διαμαντόπουλος το Ατρόμητος-Πανιώνιος, ενώ ο (διεθνής) Παπαδόπουλος θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ, ο Καραντώνης το Αστέρας-Λαμία και ο Τζοβάρας το Παναιτωλικός-Βόλος.

Πηγή: gazzetta.gr