Με δύο γκολ του Χασάν και άλλα δύο του Μασούρα, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, δύο ενδεχόμενα υπάρχουν: Ή θα γίνει ένα ματς που δε θα βλέπεται ή θα γίνει ένα ματς πολύ καλό, αφού απουσιάζει και οποιαδήποτε πίεση στις ομάδες. Στην προκειμένη περίπτωση, από νωρίς φάνηκε ότι ήταν πιο πιθανό το δεύτερο ενδεχόμενο παρά το πρώτο.

Οι δύο ομάδες έδωσαν καλό ρυθμό απότα πρώτα λεπτά και δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι καλές φάσεις: Ευκαιρία για τον Άρη στο 12′ αλλά ο Μαντσίνι έκανε κακό τελείωμα προ του Αλέν, οριζόντιο δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο 18′ με το σουτ του Τοροσίδη, πολύ καλό σουτ του Φετφατζίδη για τους Θεσσαλονικείς στο 20′ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες στο 21′ με την κοντινή προβολή του Χασάν.

Και αφού οι παίκτες των δύο ομάδων πήραν τις ανάσες τους στο Cooling break, συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει. Με μια διαφορά όμως… Ο Ολυμπιακός έκανε γκολ τις δικές του φάσεις ενώ ο Άρης τις έχανε. Η ωραία κάθετη του Καμαρά για τον Μασούρα στο 34′ είχε ως αποτέλεσμα το 0-1, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με το δοκάρι του Φετφατζίδη στο 42′, μετά το γύρισμα του Μαντσίνι. Και αφού δεν έγινε το 1-1 εκεί, ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το 0-2 από τον Χασάν, μετά το λάθος της άμυνας.

Και όπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, έτσι άρχισε το δεύτερο… Με γκολ δηλαδή. Στο 49′ ο Μασούρας με πλασέ, μετά τη σέντρα του Τοροσίδη, έγραψε το 0-3, για να μειώσει λίγα λεπτά αργότερα, στο 56′, ο Φετφατζίδης σε 1-3 με μακρινό σουτ και με την μπάλα να βρίσκει και στον Σισέ. Ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε τις αλλαγές, οι παίκτες του είχαν διάθεση και έτσι ο Ολυμπιακός συνέχισε να προκαλεί προβλήματα στον Άρη, ανεβάζοντας κι άλλο το σκορ.

Η κλωτσιά του Δεληζήση στον Χασάν, στο 65′, είχε ως αποτέλεσμα το πέναλτι με το οποίο ο Χασάν έκανε το 1-4, το οποίο θα μπορούσε να γίνει 1-5 στο 77′, αλλά ο Καφού πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Κουέστα. Στο 87′ πάντως, στην άλλη περιοχή, ο Μπαγκαλιάνης τα πήγε καλύτερα με το κεφάλι, μειώνοντας σε 2-4 μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Και κάπως έτσι, χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός πήρε ακόμη μία νίκη, ενώ ο Άρης των πολλών προβλημάτων δέχθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τέσσερα γκολ εντός έδρας, αφού είχε προηγηθεί η συντριβή και από την ΑΕΚ…

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σάσα (80′ Διαμαντόπουλος), Ματίγια, Φετφατζίδης, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Γκάμα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (78′ Τζολάκης), Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ (58′ Μπρούνο), Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά (58′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (69′ Ξενιτίδης), Χασάν, Λοβέρα (69′ Βαλμπουενά).