Μπορεί η ΑΕΚ να πέρασε με το «διπλό» από το Περιστέρι και παράλληλα να έπεισε με την εμφάνισή της, ωστόσο η νίκη αυτή έφερε και… απώλειες για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δέχτηκαν εννιά κίτρινες κάρτες, με τον Νέναντ Κρίστισιτς να παίρνει δύο από αυτές και να αποβάλλεται, με τον Σέρβο να δείχνει ότι την επιδιώκει, ώστε να μην χάσει τα επερχόμενα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (τυπικά γηπεδούχος η Ένωση, με τον κόσμο στο πλευρό της) και Άρη (στη Θεσσαλονίκη).

Ένας από αυτούς που δεν μπόρεσε να γλιτώσει τα χειρότερα, ήταν ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος συμπλήρωσε επτά κάρτες και έτσι θα χάσει τα δύο προσεχή δύσκολα ματς της Super League 1 με «πράσινους» και «κίτρινους», καθώς μπορεί να απομένουν τέσσερις αγωνιστικές, αλλά ο κανονισμός του πρωταθλήματος απαγορεύει στις ομάδες να δηλώσουν τους παίκτες τους να εκτίσουν ποινές στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Έλντερ Λόπες, που θα αποφασιστεί αν θα εκτίσει στο ματς με Παναθηναϊκό ή με Άρη. Όσο για τον Κρίστισιτς, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γενικά, πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν πολύ εκνευρισμένοι με τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, διαμαρτυρόμενοι όχι μόνο για τις πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά και για τις οριακές φάσεις που δόθηκαν εις βάρος της ομάδας τους.