Το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπολου στην ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, καθώς οι όποιες συζητήσεις πραγματοποιηθούν για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με την Ένωση, θα γίνουν μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του διεθνούς μεσοεπιθετικού δεν περνάει αδιάφορη ούτε στις τάξεις του Ολυμπιακού, αλλά ούτε και στη Θεσσαλονίκη, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με δυνατότητα να αλλάζει τη μορφή των παιιχνιδιών.

Στο Λιμάνι, άλλωστε, ακόμη θυμούνται την ανατροπή που ήρθε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ένωση, στο οποίο ο 31χρονος άσος είχε καταλυτική παρουσία, με δύο γκολ. Σύμφωνα με κάποια «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες έχουν ήδη καταθέσει την προσφορά τους στον παίκτη, η οποία περιλαμβάνει σχεδόν διπλάσια χρήματα από αυτά που αναμένεται να πάρει την επόμενη σεζόν στον «δικέφαλο». Δηλαδή, γύρω στα 600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο…

Σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έφτασε σε συμφωνία με τη Λέφσκι Σόφιας για την απόκτηση του Αντώνη Στεργιάκη έναντι 800.000 ευρώ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναζητείται και άλλος παίκτης στον άσο.

Επίσης, στο ρόστερ της ομάδας αυτήν τη στιγμή υπάρχουν ήδη οι Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς και Προτό, ενώ θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη από τον Ατρόμητο, λόγω της σχετικής οψιόν επαναγοράς που υπάρχει με τους Περιστεριώτες. Ωστόσο, ακούγονται και άλλα ονόματα, όπως το… κλασικό του Ορέστη Καρνέζη.

Τέλος, στο προσκήνιο έχει έρθει ακόμη ένας παίκτης που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά δεν πρόκειται να μείνει σε αυτό και αφορά τη θέση κάτω από τα γκολπόστ: ο Γιάννης Ανέστης. Επιθυμία του υψηλόσωμου κίπερ ήταν να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού και αυτός ήταν ο λόγος που «έσπασε» η σχέση του με την Ένωση, ωστόσο φαίνεται ότι και η ελληνική προοπτική δεν μπορεί να αποκλειστεί.