Την ώρα που ο αγώνας των Ντάλας Μάβερικς με τους Σάρλοτ Χόρνετς ήταν σε εξέλιξη, οι άνθρωποι του γηπέδου θεώρησαν πως ήταν… η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσουν την ανταλλαγή του Χάρισον Μπαρνς στους Σακραμέντο Κινγκς, στην ομάδα από την οποία οι Τεξανοί θα πάρουν Τζάστιν Τζάκσον και Ζακ Ράντολφ.

Ο 26χρονος γκαρντ, που ήταν στις βασικές επιλογές του προπονητή του, φάνηκε να ξενερώνει τόσο πολύ με αυτήν την εξέλιξη, που η απογοήτευση ήταν κάτι παραπάνω από ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, όταν οδηγήθηκε προς τον πάγκο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι έκαναν το Ντάλας να μοιάζει με σπίτι μου τα τελευταία δυόμισι χρόνια! Ποτέ δεν θα ξεχάσω πώς μας υποστήριζαν σε κάθε παιχνίδι οι εκπληκτικοί οπαδοί μας, σε νίκες ή σε ήττες. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στους Κινγκς», σημείωσε ο Μπαρνς, αν και κάτι τέτοιο δεν φάνηκε…

Μετά το τέλος του αγώνα του ο νυν παίκτης των «βασιλιάδων» αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ο Ντιρκ Νοβίτσκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. «Είναι ένα εξαιρετικά καλό παιδί και προφανώς δέθηκε πολύ με κάποιους παίκτες εδώ», είπε ο Γερμανός.