Ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες γίνεται απόψε στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 1). O Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και θέλει την πολύτιμη νίκη, που θα τον βοηθήσει να κοιτάξει παραπάνω και την 4η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ κουβαλά μαζί της το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και μια διαφορά 9 πόντων και θέλει ιδανικά να πάρει τη νίκη και να μην χρειαστεί να παλέψει για να κρατήσει αυτό το πλεονέκτημα.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μια εμφατική νίκη μπροστά στο κοινό τους, για να συνεχίσουν δυναμικά να στοχεύουν προς την τετράδα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποκάλυψε ότι θα κριθεί σήμερα το αν θα αγωνιστεί ο Κώστας Παπανικολάου και άλλες απώλειες δεν υπάρχουν πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, γνωρίζει καλά ότι το ματς είναι εξαιρετικά σημαντικό και για εκείνην, αφού με ήττα χάνει την επαφή με το… πλεονέκτημα. Το ματς αναμένεται συναρπαστικό και για ακόμα μια φορά η Ευρώπη στρέφει το βλέμμα της στην Ελλάδα.

Πηγή: gazzetta.gr