Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Κόλο Μουανί, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τον αντιμετωπίσει η άμυνα του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa Conference League.

Η μεταγραφή φαινόταν πώς θα «ναυαγούσε», όμως την τελευταία στιγμή οι δύο ομάδες έφτασαν στη συμφωνία, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνή Γάλλου επιθετικού.

Ο γερμανικός σύλλογος θα εισπράξει 75 εκατ. ευρώ συν 15 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους, ενώ ο 24χρονος φορ ταξίδεψε στο Παρίσι για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ο Κόλο Μουανί ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα των μεταγραφών των Γάλλων. Οι Παριζιάνοι έκαναν μέσα στο καλοκαίρι 11 προσθήκες, καθώς πριν τον Γάλλο φορ απέκτησαν τους Σκρίνιαρ, Ασένσιο, Ουγκάρτε, Κανγκ Ιν Λι, Λούκας Ερναντές, Τσερ Ντουρ, Αρνάου Τένεας, Γκονσάλο Ράμος, Ουσμάν Ντεμπελέ και Μπράντλεϊ Μπαρκόλα. Η Παρί μάλιστα ανακοίνωσε το τελευταίο της απόκτημα με ένα βίντεο με άλλους τους νεοαποκτηθέντες και τον Λουίς Ενρίκε.