Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει μπει… με φόρα στο νέο πρωτάθλημα Ιταλίας, σκοράροντας και στο δεύτερο ματς της σεζόν με την φανέλα της Ίντερ. Η ομάδα του Μιλάνου νίκησε εκτός έδρας την Κάλιαρι με 2-0, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει και στην πρεμιέρα επί της Μόντσα και με το 2Χ2 στο ξεκίνημα παρέμεινε στην κορυφή, έχοντας… συγκάτοικους τις Μίλαν, Νάπολι και Βερόνα, τις άλλες τρεις που έχουν το απόλυτο.

Το ματς στο «Γιούνιπολ Ντόμους» ουσιαστικά «τελείωσε» από το πρώτο ημίωρο, με τους «νερατζούρι» να βρίσκουν δίχτυα σε διάστημα 10 λεπτών, αρχικά με τον Ντένζελ Ντάμφρις (21′) κι εν συνεχεία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες (30′). Ο Αργεντινός διεθνής έφτασε… αισίως τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς είχε σκοράρει δις και στο εναρκτήριο ματς με την Μόντσα στο Μιλάνο.

Στο μεταξύ, η Ίντερ παραμένει ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθεί να προσθέσει στο δυναμικό της τον Μπενζαμέν Παβάρ, διεθνή Γάλλο αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal για περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Νωρίτερα, δεν ανέδειξε νικητή (1-1) το προτελευταίο χρονικά ματς της 2ης αγωνιστικής της Serie A, ανάμεσα στην Σαλερνιτάνα και στην Ουντινέζε (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι μετά το «βαρύ» 0-3 της πρεμιέρας από την Γιουβέντους προσπάθησαν πολύ για το πρώτο τους «τρίποντο». Έχασαν πολλές ευκαιρίες, προηγήθηκαν πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με τον Σάμαρτζιτς, αλλά, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» με τον Ντιά και να διατηρήσει το αήττητο στο ξεκίνημα της σεζόν (είχε προηγηθεί το 2-2 με την Ρόμα στο Ολίμπικο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

  1. Μίλαν 6
  2. Νάπολι 6
  3. Ίντερ 6
  4. Βερόνα 6
  5. Φιορεντίνα 4
  6. Γιουβέντους 4
  7. Λέτσε 4
  8. Αταλάντα 3
  9. Μόντσα 3
  10. Φροζινόνε 3
  11. Τζένοα 3
  12. Σαλερνιτάνα 2
  13. Ουντινέζε 1
  14. Ρόμα 1
  15. Μπολόνια 1
  16. Κάλιαρι 1
  17. Τορίνο 1
  18. Λάτσιο 0
  19. Έμπολι 0
  20. Σασουόλο 0