Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το αγγλικό κλαμπ για 5ετές συμβόλαιο σύμφωνα με το Sky Sports και για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει τώρα να ικανοποιηθούν και οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπενφίκα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήταν αυτός που αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το ενδιαφέρον των Κόκκινων Διάβολων και το Sky Sports δίνει τώρα συνέχεια στο θέμα κάνοντας λόγο για προφορική συμφωνία του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα με τη Γιουνάιτεντ.

Αυτή η συμφωνία, με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αφορά σε συμβόλαιο μέχρι το 2028 αλλά για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να πει το «ναι» και η Μπενφίκα. Και για να πουν το «ναι» οι Πορτογάλοι θέλουν 15 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο Βλαχοδήμος δεν ήταν στην αποστολή για το πρόσφατο παιχνίδι με την Εστρέλα Αμαδόρα αφού είχε προηγηθεί καυγάς του με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιτ, οπότε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.