Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη του επί της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, ο Ολυμπιακός δεν ήταν το ίδιο καλός αντιμετωπίζοντας, επίσης σε φιλικό παιχνίδι, τη Νόριτς στην Αγγλία και ηττήθηκε με 2-0, προβληματίζοντας με την απόδοσή του καθώς πλησιάζει η ώρα και για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε αλλαγές στην αρχική 11άδα των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι προσπάθησαν να πρεσάρουν ψηλά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτιάξουν κάποια ευκαιρία. Οι Άγγλοι, από την άλλη πλευρά, απείλησαν στο 11′ με τον Σάργκεντ μετά τη λάθος απομάκρυνση του Τζολάκη και τελικά λίγα λεπτά μετά σκόραραν.

Στο 20′ η μπάλα, έπειτα από φάση διαρκείας, κατέληξε στον Μακλίν, το σουτ του οποίου κόντραρε και στον Μπουχαλάκη για να καταλήξει τελικά στα δίχτυα του Τζολάκη για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, η Νόριτς προσπάθησε και για δεύτερο γκολ ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά βασικά είχε μόνο μία φάση με την εκτέλεση φάουλ του Σάρα στο 26′ που έφυγε άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνεθ να κάνει δύο αλλαγές με την έναρξη του β’ μέρους. Και πάλι, όμως, το παιχνίδι δεν πήγαινε όπως ήθελε ο προπονητής των Πειραιωτών…

Η κακή έξοδος του Τζολάκη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, βοήθησε τον Σάργκεντ να κάνει το 2-0 στο 49′, δίνοντας προβάδισμα νίκη στους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνεθ προχώρησε και σε άλλες αλλαγές αλλά αυτό που δεν άλλαζε ήταν η εικόνα του παιχνιδιού, με τη Νόριτς να απειλεί άλλες δύο φορές σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του Νούνιες ενώ ο Ολυμπιακός, για τον οποίο έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Φρέιρε, δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνος.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ραμόν, Ντόι (Φρέιρε 60′), Ρέτσος, Ροντινέι (Ανδρούτσος 46′), Ιμπόρα (Χουάνγκ 73′), Μπουχαλάκης (Καρβάλιο 60′), Αγκιμπού (Φορτούνης 46′), Μασούρας (Ελ Αραμπί 60′), Μπιέλ, Βρουσάι (Μ. Καμαρά (60′).