Επίσημοι αγώνες δεν υπάρχουν αυτή την περίοδο και οι οπαδοί όλων των ομάδων περιμένουν την έναρξη της νέας σεζόν, με την ισπανική εφημερίδα AS να ετοιμάζει ένα θέμα με τους πιο επικίνδυνους οπαδούς της Ευρώπης και να συμπεριλαμβάνει και τη Θύρα 7 του Ολυμπιακού ανάμεσα σε αυτούς.

Με αφορμή διάφορα επεισόδια που έγιναν στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν και στα οποία πρωταγωνίστησαν τα γκρουπ ultras των οπαδών, η AS αποφάσισε να φτιάξει μια λίστα με τους πιο επικίνδυνους της Ευρώπης. Μια λίστα στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι οπαδοί δέκα ομάδων και μία εξ αυτών, όπως προαναφέρθηκε, είναι ελληνική.

Συγκεκριμένα, η AS επέλεξε τη Θύρα 7 του Ολυμπιακού και παράλληλα τους οργανωμένους οπαδούς των Λέγκια Βαρσοβίας, Ερυθρού Αστέρα, Φενέρμπαχτσε, Λάτσιο, Σπαρτάκ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μαρσέιγ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αναφέροντας και το χειρότερο σκηνικό βίας στο οποίο έχουν πρωταγωνιστήσει.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τη Θύρα 7 η ισπανική εφημερίδα κάνει αναφορά στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου το 2007, ενώ γράφει τα εξής: «Θύρα 7: Πρόκειται για ομάδα που αποτελεί ένωση διαφόρων συνδέσμων οπαδών του Ολυμπιακού. Είναι ακροδεξιοί και η UEFA τους έχει επιβάλει πολλές κυρώσεις τα τελευταία χρόνια για ρατσιστικά συνθήματα. Τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό συνηθίζεται να τελειώνουν με πραγματική μάχη στον αγωνιστικό χώρο».

Η AS για τη Θύρα 7 του Ολυμπιακού